Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior säljkoordinator till AutoHansa Group

Ansök nu

Vill du arbeta på ett litet och familjärt företag med hela Europa som marknad? Trivs du i en säljande roll med mycket kundkontakt där du får användning för din noggrannhet och språkkunskaper? AutoHansa söker dig som vill utvecklas inom försäljning och bidra till deras fortsatta tillväxtresa. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos AutoHansa.

Om företaget

AutoHansa Group arbetar med att hjälpa bilimportörer i hela Europa att öka omsättningen av deras billager. Det gör de genom att snabbt hitta B2B-kunder i andra länder inom Europas gränser. På så sätt kan respektive importör fokusera på modellerna som säljer bra medan AutoHansa effektivt avsätter bilarna. AutoHansa arbetar mot ett brett kontaktnät och omsätter årligen flera tusen bilar. AutoHansa består av sju bolag, utspridda i flera europeiska länder. Huvudkontoret är beläget på Stora Essingen i Stockholm.

AutoHansa är ett familjärt företag som drivs av ett tätt sammansvetsat internationellt team. Företaget präglas av framåtanda, högt i tak, snabba beslutsvägar och möjlighet att ta egna beslut och lära sig. De sitter i trivsamma lokaler på Stora Essingen.

Arbetsuppgifter

I rollen som Junior Säljare tar du hand om förfrågningar från kunder som vill köpa specifika bilar i Sverige. Därigenom ansvarar du för allt i sälj- och köpprocessen, såsom informationsinhämtning, kalkyler, avslut och planera transaktioner. Detta innebär löpande kommunikation med utländska köpare, och lokala svenska leverantörer. Du koordinerar också transaktionerna och administrationen med övriga kolleger i teamet. Rollen innebär på så vis mycket kommunikation via mejl och telefon, både på svenska och engelska.

Du kommer också att kunna delta i arbetet kring andra större projekt med att inhämta information, bidra till prisanalyser och beräkna sälj- och köppriser. På så sätt ges du möjlighet att växa i ansvaret och jobba ännu mer i samspel med övriga säljare. I takt med att du växer i rollen finns bra personliga utvecklingsmöjligheter.

* Löpande kontakt med potentiella köpare och försäljare, både inrikes och utrikes
* Fullfölja försäljningsprocessen och koordinera uppföljningen med kollegor
* Relationsskapande försäljning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning
* Obehindrad i svenska och engelska, tal och skrift
* Intresse för bilbranschen
* Tidigare erfarenhet inom försäljning och administration är meriterande
* Obehindrade kunskaper i tyska är väldigt meriterande

För att trivas i rollen är du en person som drivs av att bygga relationer och skapa affärer. Vi ser att du är nyfiken för att förstå kundens behov, samt genomgående lyhörd och förtroendegivande i dina dialoger. Vidare kan du hantera många kontaktytor, både internt och externt, och ser dig som en lagspelare. Avslutningsvis ser vi att du är en kommunikativ person med en stor känsla för service, med väldigt god förmåga att uttrycka dig professionellt i skriftliga dialoger. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Stora Essingen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare