Junior säljare till centralt och välkänt företag

Junior säljare till centralt och välkänt företag

Har du testat på försäljning och trivs i en relationsnära roll? Drivs du av utveckling, i allt du tar dig an och vill arbeta på ett engagerat företag med stark gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig som vill vara med och skapa skillnad för människor.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Företaget bemannar och rekryterar inom hälso- och sjukvård i Sverige och Norge. Sedan starten 2011 har de arbetat nischat för att kunna erbjuda alla vårdkonsulter rätt förutsättningar inom sitt medicinska område. Deras vision är att ingen arbetsplats ska sakna arbetskraft och ingen patient eller klient ska behöva känna sig otrygg eller vänta för länge.

Företaget är på frammarsch och har tagit stora marknadsandelar på kort tid. I företagets aktiva lokaler jobbar du tillsammans med dina kollegor där det andas driv och engagemang. I denna familjära miljö finner du en gemenskap och ett engagemang ut i fingerspetsarna. Kontoret är belägrat i centrala Stockholm, där det bland annat finns ett stort träningscenter där ni erbjuds PT-träning och yogaklasser. Det är drygt 140 anställda på företaget.

Arbetsuppgifter

I den här rollen arbetar du affärsnära utifrån ett helhetsperspektiv där din roll präglas av ansvarstagande och ett stort fokus på införsäljande arbete. Du arbetar projektbaserat med hela rekryteringsprocessen från kundkontakt till att bli konsultchef över dina rekryter.

* Nykundsbearbetning
* Chefsansvar

Med tanke på rollens breda karaktär får du stor möjlighet att sätta din egen prägel på dina processer. Som HR- och bemanningsansvarig får du möjlighet att utvecklas inom ett expansivt företag, med god tillväxt och höga mål. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och företagets utveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom försäljning eller service
* Mycket goda kunskaper i tal och skrift, på svenska och engelska
* Meriterande med tidigare erfarenhet av en ansvarstagande roll

För att lyckas i rollen har du rätt inställning och jobbar hårt för att bli en vinnare. Du drivs av resultat och trivs i en miljö där du får anta nya utmaningar. Du arbetar självständigt och har alltid kvalitén i fokus. Vidare kommer du ha mycket kundkontakt och vilket innebär att du har en förmåga att bygga goda relationer och skapa förtroende till de personer du arbetar med. För att trivas på företaget är det viktigt att du är en lagspelare som motiveras av att samarbeta och arbeta i nära relation med andra.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Norrtull, Stockholm
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Rekrytering, rekryterare, account manager, försäljning, sälj, säljare, recruiter, konsultchef, search, headhunter, personal, HR, recruiting, HRM, Talent Acquisition, Rekryteringskonsult, heltid, direktrekrytering, Stockholm

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.