Junior rekryterare / Hr-administratör / Mellifiq

Junior rekryterare / Hr-administratör / Mellifiq

Är du en driven person med en eftergymnasial utbildning inom rekrytering och HR? Vill du dessutom bli en del av ett växande företag med stora utvecklingsmöjligheter? Sök då tjänsten som rekryterare till Mellifiq redan idag, med start omgående.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mellifiq.

Om företaget

Mellifiq är en flerfaldigt prisbelönad företagsgrupp inom miljöteknik. Mellifiq utvecklar avancerad teknik och nyckelfärdiga lösningar för luft- och vattenbehandling. Tack vare att stora resurser läggs på forskning och utveckling ligger Mellifiq långt framme och kan hela tiden identifiera nya områden där deras expertkunskap kan skapa nytta. Mellifiq har affärsenheter över hela Europa med huvudkontor i Stockholm

Arbetsuppgifter

Som rekryterare på Mellifiq ansvarar du för hela rekryteringsprocessen. Du publicerar annonser, hanterar inkommande ansökningar, går igenom Cv:n, genomför intervjuer med mera. Vidare är du även ansvarig för hantering av andra ärenden kopplat till HR och personalfrågor men fokus i början ligger främst på rekryteringsprocessen. Du har hand om rekryteringen inom Sverige men även till Mellifiqs kontor i Europa. Du jobbar nära ledningen och har en god kommunikation med dem. Du sitter i ett öppet kontorslandskap tillsammans med dina kollegor där det är god stämning och gemenskap.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom relevant område
* Erfarenhet av rekrytering
* B-körkort
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
* Meriterande med god datorvana

För att trivas i rollen har du en god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Därtill har du en positiv inställning och tycker om att ha många kontaktytor. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Hägersten
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Rekrytering, HR, Mellifiq, Stockholm, heltid, personalfrågor, recruiting, administration, rekryteringsansvarig, rekryterare

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.