Junior projektledare till Svenskt Kvalitetsindex

Junior projektledare till Svenskt Kvalitetsindex

Tycker du statistik är kul eller kanske har ett intresse för marknadsanalyser och projektledning? Har du dessutom nyligen tagit examen eller är ute efter din nästa utmaning och är redo att omvandla dina teoretiska kunskaper i praktiken. Då är det dig vi söker för rollen som junior projektledare till SKI.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos SKI. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

SKI har under tre decennier studerat kunders upplevelser av privata och offentliga verksamheter i Sverige, Norden och övriga Europa. Studierna ger insikter om vad som skapar nöjda kunder och bygger ett hållbart samhälle. Det har varit visionen sedan starten 1989 och känns idag mer aktuellt än någonsin. I dagsläget har bolaget ca tio medarbetare, i huvudsak projektledare och analytiker. Svenskt Kvalitetsindex ingår i EPSI Rating Group som har bolag i Norge, Danmark och Finland.
Hos SKI hjälper du deras uppdragsgivare att utveckla sin verksamhet med hjälp av datadrivna kund- och medarbetarinsikter. Det finns en stor efterfrågan på SKI och deras tjänster. Med utgångspunkt i bolagets akademiska historia arbetar de med en forskningsbaserad metod som utgör en unik grund för opartiskhet och trovärdighet. Genom mätningar och analyser ger SKI underlag till branscher och organisationer som strävar efter att utveckla starkare relationer till sina kunder och medarbetare. Utöver undersökningar bedriver SKI även forskning i samarbete med bland annat Institutet för Kvalitetsutveckling (SIQ), Uppsala universitet, Mälardalens universitet.
Hos SKI erbjuds du att bli en del av ett prestigelöst men ambitiöst och framåtlutat team, som värderar gemenskap högt och ser arbetet som en social mötesplats att ha roligt på samtidigt som de alltid vill leverera hög kvalitet till sina kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior projektledare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att stötta SKIs projektledare i de projekt som pågår, med all från att utveckla SKIs affärer genom att identifiera behov hos organisationer och dess intressenter till att designa, planera, genomföra och följa upp de undersökningar som SKI erbjuder. Tillsammans med dina kollegor och SKI:s analytiker analyserar och tolkar du resultat för att utforma rapporter och presentationer för kund. Rollen som projektledare möjliggör att SKI ligger i framkant utifrån kundens framtida behov och förväntningar. Denna tjänst samverkar brett internt med alla delar av organisationen, kunder och leverantörer av undersökningar.

Dina primära arbetsuppgifter är,
* Du stöttar dina kollegor och utvecklar SKIs affär genom att identifiera behov hos organisationer och dess intressenter
* Du stöttar dina kollegor med att planera, genomföra och följa upp de undersökningar som SKI erbjuder
* Du arbetar tätt tillsammans med SKIs analytiker för att analysera och tolka resultat
* Du är dina kollegor behjälplig med att utforma rapporter och skapa presentationer för SKIs kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Akademisk examen inom relevant område
* Svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift
* Erfarenhet av statistik och/eller marknadsanalyser samt undersökningar i någon form från tidigare studier

Din styrka ligger i att hjälpa andra och du trivs i en stöttande roll där du får ge service till andra. När någon ber dig om hjälp är du tillmötesgående och delar gärna med dig av din kunskap till andra. Du motiveras av att lösa andras problem och anstränger dig för att leverera lösningar som underlättar för andra. Du föredrar ett arbete som andra har glädje av och motiveras av arbetsuppgifter som innefattar omtanke och där du får stötta dina kollegor. Vidare är du en utåtriktad person som uppskattar det dagliga mötet med nya människor. Du besitter en genuin nyfikenhet när det kommer till att lära dig nya saker och du delar gärna med dig av dina insikter till dina kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.