Junior projektledare till Eltel

Junior projektledare till Eltel

Är redo för nästa steg och vill kliva in i en projektledarroll? Lockas du av de utmaningar och utvecklingsmöjligheter som en av Europas största infranetföretag kan erbjuda? Vi söker dig som aktivt söker nya utmaningar i arbetet och som trivs med många kontaktytor.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Eltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. De arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom. Företaget är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

Arbetsuppgifter

Som projektledare har du ansvaret för att projektet genomförs i tid och till budgeterad kostnad. Du leder och motiverar arbetsgruppen såsom projektörer, tekniker och administratör.

Du gör kalkyler och följer upp prognoser både vad gäller ekonomi samt arbete, beställa material till projekten, söka tillstånd hos myndigheter och ha tät kontakt med beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter.

Du har ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. I vissa situationer agerar du även som säljare av Eltels olika tjänster. Du kommer även att ansvara för att kvalitén på den levererade tjänsten håller de uppsatta mål som är överenskommet med kunden.

Du är spindeln i nätet som organiserar hela projektteamets arbetsinsatser mot ett gemensamt mål.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial utbildning, gärna inom tele/el/mark.
* Arbetslivserfarenhet av projektering/projektledning som inneburit att du har vana att driva egna processer och arbeta med ekonomiska uppgifter.
* God dator och systemvana
* B-körkort
* Mycket bra kunskaper i svenska och engelska

Meriterande
* Erfarenhet från en entreprenadbransch samt erfarenhet från väg och/eller järnväg
* Erfarenhet av arbete i Trafikverkets komplexa anläggningar är meriterande, dock ej ett krav.
* Kunskaper i entreprenadjuridik
* BAS-U och BAS-P

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du har förmågan att handla och agera snabbt, där du strukturerar och driver dina egna processer framåt. Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis högre arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högre tempo. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete. Vi ser gärna att du besitter en stor social kompetens, nyfikenhet och god samarbetsförmåga. Du tycker om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bromma, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.