Junior konfigurationstekniker / Junior Configuration Technician

Junior konfigurationstekniker / Junior Configuration Technician

Är du i början av din karriär, gillar att organisera och har ett intresse för service? Har du kanske tidigare arbetat med logistik och är du intresserad av en karriär inom IT? Då är detta tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i fem månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos AddPro.

Om företaget

Addpro är en innovativ och rådgivande IT-leverantör som är en av de främsta applikations- och molnintegratörerna i Sverige. Addpro etabalerades år 2000 och därefter har deras verksamhet haft en mycket positiv utveckling. Idag har de kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Helsingborg, Kristianstad och i Danmark. De erbjuder kundlösningar som uppfyller högt ställda verksamhetskrav. Företaget har specialiserat sig på att lösa kundens behov av produkter, tekniskt stöd och tjänster inom IT med fokus på molntjänster och molntjänstanalys. På kontoret i Stockholm arbetar totalt 5 stycken inom Konfiguration och Logistik. AddPro har en tydlig karriärstege internt och utvecklingsmöjligheterna är stora.

Arbetsuppgifter

I rollen som konfigurationstekniker arbetar du i ett team som har hand om konfiguration och logistik. En viktig del i dessa samarbeten är att kunna leverera fysiska produkter så som datorer, servrar och tillbehör till kunderna. Du kommer att få med dig mycket kunskap och ha en mentor som stöttar dig i ditt arbete. På avdelningen hanteras återbruk av lager vilket innebär att en hårdvara återställs för att kunna användas igen. I rollen ingår många praktiska moment som till exempel installationer av operativsystem och montering av datorkomponenter. Du kommer även ha ett stort logistiskt ansvar med hantering av in- och utleveranser.

* Installera datorer
* Logistik / hantera in- och utleveranser
* Montering av datorkomponenter
* Återbruk och lager

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom IT/teknik
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
* Meriterande att ha jobbat i liknande roll

För att trivas i rollen som konfigurationstekniker är du ansvarsfull, strukturerad och har lätt för att följa instruktioner. Du är serviceminded och ser till att utföra ditt arbete noggrant, alltid med en positiv attityd för att ge kunden den bästa möjliga servicen. Du arbetar självgående och strukturerat och är van vid att jobba under tidspress. För att lyckas i rollen är du positiv och genuint intresserad av att lära dig mer inom området samt har rätt driv och inställning.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Bromma
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 13 maj 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.