Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior installationstekniker till Netel

Ansök nu

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta i en roll med mycket frihet under ansvar? Söker du aktivt nya utmaningar och vill vara med i startgroparna av nya projekt? Vi söker dig som vill arbeta i en varierande roll med goda utvecklingsmöjligheter hos Netel.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Netel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Netel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Netel är ett entreprenadbolag som med kreativitet och engagemang som ledord bygger fysiska tele-, bredbands- och elnät i Norden och Europa. De är väletablerade på sin marknad och har sedan år 2000 levererat helhetslösningar - med allt från planering och projektering till utförande och underhåll - åt teleoperatörer, nätägare, fastighetsägare, byggföretag, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar.

De är nytänkande och utvecklande och betraktas i många av sina affärsrelationer mer som samarbetspartner snarare än leverantör. De är idag ett av de ledande företagen på sin marknad.

Arbetsuppgifter

I rollen som installationstekniker arbetar du med nybyggnation, underhåll samt service av fibernätet gentemot företagets kunder. Arbetet är praktiskt och varierande och du svetsar fiber, utför felsökning, mätning och installation samt säkerställer att arbetet är utfört korrekt genom egenkontroll. Syftet med rollen är att leverera rätt produkt vilket i slutändan resulterar i en nöjd kund. Du arbetar självständigt med att strukturera och driva ditt arbete framåt, viktigt i rollen är att du håller en tät dialog med dina kunder och leverantörer.

* Nybyggnation, underhåll samt service av fibernät och kopparnät gentemot företagets kunder
* Svetsar fibrer, utför felsökningar, mätning och installation
* Självständigt eller i arbetslag strukturerar och driver ditt och gruppens arbete framåt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, meriterande inom teknik/nätverk/el
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska och engelska

För att trivas och lyckas i rollen har du ett teknikintresse och är praktisk lagd. Du motiveras av att lösa problem på egen hand och tycker felsökning är roligt, vilket gör att du enkelt kan agera på egen hand och driva ditt arbete framåt. Vidare är du tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse av att hjälpa dina kunder. Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tar ansvar för dina uppgifter och att du är bra på att strukturera och planera ditt eget arbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare