Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior innesäljare till solceller på Telinet Energi

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av försäljning och brinner för att förse kunder med bästa möjliga service? Gillar du försäljningsarbete och drivs av att göra bra affärer? Vi söker dig som är tekniskt lagd och som trivs i att arbeta i en växlande miljö på ett mindre företag där du ges goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Telinet Energi har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Telinet Energi en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Telinet Energi grundades i Norge 2003 och har sedan 2009 varit verksamma i Sverige. Telinet erbjuder el från 100% naturliga energikällor som sol, vind och vatten. Telinet har sedan 2010 en egen vindkraftsproduktion på Öland och hela verksamheten är klimatkompenserad. De arbetar för att erbjuda kunderna hållbara elavtal från förnybar energi.

Telinet har sitt huvudkontor på Östermalm i Stockholm där du blir en del av en organisation på 35 personer i en kultur som präglas av en stark gemenskap och engagemang.

Arbetsuppgifter

I rollen som solcellssäljare hos Telinet är telefonen ditt främsta verktyg och du kommer att ingå i ett härligt team om 3 personer. Du kommer hantera allt från befintliga kunder till solcellsförfrågningar från potentiella kunder som är intresserade av att investera i solceller. Därtill är du behjälplig med teknisk rådgivning och tar fram unika solcellslösningar till kunderna på bästa möjliga sätt.

* Bearbetning av nya och befintliga kunder
* Teknisk rådgivning kring solcellslösningar
* Tillsammans med kund ta fram och föreslå solcellsupplägg

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avklarad gymnasial utbildning
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
* Erfarenhet av försäljning sedan tidigare
* God data och systemvana

Vi söker dig som har en inbyggd servicekänsla och motiveras av den dagliga kontakten med kunder och kollegor vilket gör att du bidrar till en positiv stämning och gemenskap på arbetsplatsen. Du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar en roll med många kontaktytor. Att arbeta med telefon och dator som främsta verktyg är något du trivs och känner dig bekväm med. Vidare tror vi att ditt flexibla förhållningssätt gör att du har lätt för att anpassa dig och att du trivs i en dynamisk organisation där det sker förändringar. Ditt intresse och din vilja att utvecklas inom teknik och service gör att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och driver ditt arbete framåt, vilket skapar rätt förutsättningar för framgång inom företaget. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Östermalm, Stockholm
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare