Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior Frontend-utvecklare till tech startup-bolaget Hailey

Haileys plattform byggdes som svar på behovet av en snygg, modern och genuint användarvänlig produkt som täcker stora delar av HR-arbetet. Vår vision “HR simplicity” genomsyrar allt vårt arbete och har resulterat i en ett stort kundinflöde och återkommande toppomdömen från våra användare. För att fortsätta förse våra kunder med snabba leveranser av ny funktionalitet så utökar vi nu utvecklingsteamet med flera nya medarbetare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hailey HR.

Om företaget

Hailey är ett SaaS HR-tech startup som grundades våren 2020 av en grupp ingenjörer och entreprenörer med flera framgångsrika företagsbyggen bakom sig. De sökte själva efter ett HR-system till ett av sina bolag men kunde inte hitta ett system som uppfyllde deras krav, så de bestämde sig helt enkelt för att bygga systemet de sökte efter själva! De har nått stor framgång och är idag ett team på 45 personer med lång erfarenhet av både HR och tech som vill digitalisera och modernisera HR-branschen.

Just nu är Hailey i en mycket spännande tillväxtfas där de dels expanderar till fler marknader utomlands, och dels förstärker Sverige-teamet för att kunna möta den stora efterfrågan som finns på marknaden.

Haileys heltäckande HR-plattform täcker hela medarbetarresan; anställning, preboarding, performance, surveys, analytics, offboarding etc. Hailey hjälper sina kunder att effektivisera sina kunders arbetssätt och processer på ett sätt som ligger i tiden. Hailey utmanar och digitaliserar helt enkelt det traditionella HR-arbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som frontend-utvecklare hos Hailey arbetar du i vårt utvecklingsteam som består av flera frontend- och backend-utvecklare. Tillsammans lägger ni grunden till plattformens funktionalitet och vidareutvecklar dess arkitektur. Vi ser gärna att du är en person som vill bygga nya funktioner, bygga kvalitativt och jobba med moderna mönster och ramverk.

Rollen fokuserar på utveckling i modern Javascript. Nuvarande design är framtagen i Figma och baseras på ramverket Ant design. Du tycker det är kul om koden du skriver kan publiceras flera gånger dagligen, och ser fördelen med automatiserade CI/CD-pipelines för byggen, testning, kodanalys och deploy. Du gillar även att vara delaktig i kravställningen ur ett frontend-perspektiv och förstå kundens behov.

Det passar bra om du har tidigare erfarenhet av HTML, CSS och JavaScript, samt React eller liknande ramverk.

Hos oss finns det stora möjligheter att lära sig och utvecklas, och du kommer snabbt kunna ta ett stort ägandeskap i ditt dagliga arbete. Vi uppskattar därför om du är mån om kvalitet och är engagerad i din egen och bolagets utveckling. Det gör därmed inget om du inte kan alla ramverk och mönster som används.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Kunskap i HTML, CSS, JavaScript
* Någon erfarenhet av React eller liknande ramverk

Meriterande (men inget krav):
* Layered reactive architecture
* MobX
* Testning (Jest)
* Inversion of Control (Vi använder Inversify)
* Intresse för UX/UI och/eller design
* Gillar pingis

Det är bra om du trivs med att arbeta i grupp, par-programmera och ser värdet med kodgranskning eftersom du arbetar tätt tillsammans med kollegorna i teamet. Avslutningsvis tror vi att du är en person som trivs i en dynamisk miljö där lösningar alltid är öppna för diskussion.

Övrig information

Start: Augusti 2023 cirka
Plats: Hornstull, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 maj 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare