Junior Developer / Backend / Frontend / Utvecklare till Live it

Junior Developer / Backend / Frontend / Utvecklare till Live it

Är du en nyexaminerad programmerare som söker ett spännande och utvecklade första jobb? Är du en problemlösare som tycker om att jobba med den senaste tekniken? Älskar du att programmera och värdesätter en arbetsplats där gemenskap och utveckling ligger i fokus? Live it söker nu en junior utvecklare som vill vara en del av deras familjära och kompetenta team!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Live it.

Om företaget

Live it grundades 2005 och är idag den drivande kraften i upplevelsebranschen i Sverige. De erbjuder hundratals olika upplevelser och har den bästa kvaliteten samt det bredaste utbudet av upplevelsepresenter. Målsättningen som Live it har är att tillgängliggöra upplevelser för alla och erbjuda de kvalitativt bästa upplevelserna paketerat på bästa sätt. Ambitionen är helt enkelt att erbjuda en personlig och unik gåva som ger ett minne för livet, och varje år skapar cirka 100 000 kunder nya minnen via Live it.

Live it har haft en enorm tillväxt sedan starten 2005 och vi blir större för varje år. Idag är de ett glatt gäng på ca 35 personer som alla tycker att det är roligt med fart och fläkt. De vill att så många människor som möjligt ska få personliga och unika gåvor som ger minnen för livet. Välkommen till Live it!

Arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare hos Live it arbetar du självständigt och i team om två fullstack-utvecklare med varierande senioritet. Då bolaget är inne i en spännande förändringsfas ansvarar ni tillsammans för att bygga om delar av Live its arkitektur för att möjliggöra tillväxt.

Rollen fokuserar både på frontend- och backend-utveckling och du kommer att arbeta i PHP, Javascript, HTML, CSS och .NET. Vidare kör Live it versionshantering med Git och hostar på Linux. Meriterande är det om du har någon erfarenhet av något modernt ramverk eller bibliotek för Javascript samt utveckling av API:er. Live it trackar all utveckling och ärenden i Jira.

Live it lägger mycket tid på att förbättra setup vilket innebär att du testar nya tekniker och avgör vilka verktyg som lämpar sig bäst för Live its fortsatta utveckling. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att bygga om deras box-och värdebevishanteringssystemet och CRM verktyg, arbeta med AI, API lösningar och olika integrationer.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och egenskaper utöver kompetens. Du behöver inte kunna allt som nämns utan ser att du är nyfiken och har en konstant vilja att utvecklas och lära dig nya saker.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Civil- eller högskoleingenjör inom datateknik, systemvetenskap eller liknande
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Programmerar på fritiden

Meriterande:
* PHP, HTML, CSS, Javascript
* SQL, MySQL
* API

För att lyckas som utvecklare hos Live it ser vi att du är en kreativ person som motiveras av att tänka nytt och uttrycka dina unika idéer. Då du ingår i ett mindre team är det av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kollegor. Din initiativförmåga värderas högt och vi ser gärna att du som person kan arbeta självständigt och ta eget ansvar för ditt arbete. Arbete på Live it präglas av förändring, förbättring och många olika upplevelser, därför ser vi även att du är en flexibel person som njuter av en spännande tillvaro som innefattar tempoväxlingar och innovation.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Södermalm, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 7 maj 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.