Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior Business Analyst till Intrum

Är du i början av din karriär och söker en spännande roll som ger utrymme för att förbättra både affär och produkt? Är du tekniskt intresserad, analytiskt lagd och trivs i roller där du får agera kravställare? Intrum söker dig i rollen som Junior Business Analyst där du ges utrymme för initiativ och ägandeskap!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Intrum har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Intrum en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöden och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får de stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 9 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa.

Intrums business handlar om att hjälpa andra: Vi hjälper människor bli skuldfria och vi hjälper företag få betalt. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och arbetar aktivt för att erbjuda en riktigt bra arbetsmiljö, ett gott ledarskap och fina anställningsförmåner.

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Analyst på Intrum arbetar du, tillsammans med dina kollegor, med att utveckla och förvalta befintliga produkter med kringliggande tjänster. Ditt huvudsakliga fokus är att kravställa, testa och dokumentera utveckling i samråd med beställare och nyckelintressenter. Du är med och skapar lösningsförslag utifrån affärsbehov i samverkan med interna och externa utvecklingsteam. Du arbetar med idéer från verksamhet och IT samt har stora möjligheter att påverka på egen hand hur utvecklingen ser ut. Du supporterar även verksamheten vid incidenter och följer upp enligt interna policys och riktlinjer.

Du arbetar aktivt med att identifiera, följa upp och analysera relevanta mätetal och statistik och använder insikterna till att utveckla produkter och lösningar. Vidare är du med och säkerställer att Intrum har marknadsrelevanta, säljbara och lönsamma tjänster. Du ingår i enheten CMS som ansvarar för Intrums erbjudande och du samverkar med ett flertal team som alla har som gemensamt mål att tillhandahålla marknadens bästa tjänster.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant avslutad högskoleutbildning eller arbetslivserfarenhet inom liknande område
* Obehindrad i svenska och engelska, tal och skrift
* Erfarenhet av krav-/utvecklingsprocesser och agila arbetsmetoder är meriterande
* Erfarenhet av reskontrahantering och/eller inkasso är meriterande

I den här rollen på Intrum förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du sätter alltid upp och håller tidsramen för dina uppgifter, och eftersom du gillar att arbeta strukturerat så levererar du alltid ett bra resultat. Du har en analytisk förmåga som gör att du kan omvandla strategier till konkreta aktiviteter som ger resultat, samtidigt som du kan sätta upp nya mål och arbeta på ett genomtänkt sätt för att uppnå dem. Du arbetar tätt med ditt team varpå det är viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sickla, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare