Junior affärsanalytiker till Skarpa

Junior affärsanalytiker till Skarpa

Kan du få siffror att berätta en historia? Trivs du i en roll där du får ta ett stort eget ansvar och får möjlighet att påverka affärer? Hos Skarpa erbjuds du en roll där du formar dina egna framgångar i en familjär miljö.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Skarpa AB.

Om företaget

Skarpa är M & A rådgivare till koncerner, entreprenörer och Private Equity-bolag i samband med värdering, försäljning och förvärv av företag. Sedan starten 2007 har Skarpa värderat över 600 företag och utfört mer än 100 transaktioner av företag värda mellan 25 och 300 miljoner till ett ackumulerat transaktionsvärde om 3 miljarder kronor. I denna roll kommer du att arbeta tätt ihop med övriga medarbetare. Det arbetar totalt 10 personer på Skarpa idag, varav 2 personer arbetar i en liknande roll.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior analytiker kommer du att vara delaktig i samband med värdering, försäljning och förvärv av företag. Du kommer att arbeta i både försäljnings- och värderingsprojekt och arbeta simultant med 1-4 projekt. Arbetsuppgifterna innefattar att skapa dig en bild av kundens verksamhet, genom att analysera företagets data i Excel, omformulera datan till text och sedan skriva en presentation eller rapport av företaget. Du kommer ha kontakt med potentiella kunder och granska deras verksamhet samt skapa underlaget för värderingsrapporter och försäljningsprocessen. Detta sker både via telefon, mail och fysiska kundmöten.

Du kommer att arbeta tillsammans med både kollegor och delägare i projekten och det finns på sikt goda utvecklingsmöjligheter i rollen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasialutbildning inom ekonomi, inriktning mot företagsekonomi, finans eller industriell ekonomi
* Arbete eller engagemang vid sidan av studierna, i exempelvis studentförening
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift
* Goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Excel och PowerPoint

För denna roll läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Som person har du god verksamhetsförståelse och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Du har en analytisk sida som innebär att du har förmågan och trivs med att analysera stora mängder data. För att trivas i rollen är du driven som person och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är prestigelös och brinner för att ge god service gentemot både kollegor och kunder.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.