Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior IT tekniker till Engboms Network Solutions AB

Ansök nu

Har du ett stort intresse för IT samt några års erfarenhet inom branschen och söker din nästa utmaning? Vill du samtidigt vara en del av ett mindre sammansvetsat gäng där du får möjlighet att utvecklas och påverka? Då kanske du är Engboms nya IT tekniker? Ansök idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Engboms Network Solutions AB.

Om företaget

Engboms bildades som aktiebolag år 1970 och verkade först inom kontorsmaskinbranschen för att sedan rikta in sig mer på IT. 2006 ombildades bolaget för att expandera inom IT-drift samt supporttjänster och är idag specialiserade inom området. Deras kunder är framförallt inom den privata sjukvården och deras vision är att vara kundens helhetsleverantör av IT-tjänster och långsiktiga samarbetspartner.

Hos Engboms blir du en del av ett litet sammansvetsat gäng med en familjär stämning. De erbjuder ett utvecklande och omväxlande jobb med kollegor som har specialistkunskaper och ett brett kunnande. Hos Engboms sitter alla tillsammans så kontaktvägarna är direkt och enkla.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT tekniker hos Engboms kommer du att ha varierade arbetsuppgifter. Detta innefattar bland annat teknisk support till användarna, nyinstallationer och reparationer. Du arbetar även med kommunikation och nätverkslösningar, molntjänster och egna Windowsservrar samt backup. På kontoret vid Observatorielunden sitter alla tillsammans vilket bidrar till ett gott samarbete med kollegorna. Arbetet sker mestadels genom fjärrstyrning från kontoret eller hemifrån men du kommer även att utföra arbete ute hos kund.

* Teknisk support till användarna
* Nyinstallationer och reparationer
* Arbete med kommunikationer och nätverkslösningar, molntjänster och egna Windowsservrar och backup
* Utföra ärenden såväl genom fjärrstyrning som ute hos kund

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial utbildning inom IT, meriterande med eftergymnasiala studier inom IT
* Några års erfarenhet som IT tekniker eller liknande, meriterande om du jobbat onsite
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser att du som söker den här rollen har ett stort intresse för IT. Som person är du analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för att se eventuella fel. Du motiveras av att agera problemlösande och ser konsekvenserna av din arbetsinsats. I rollen pratar du med många kunder dagligen, därtill har du en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 juli 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare