Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IT Tekniker till Engboms Network Solution AB

Ansök nu

Har du flera års erfarenhet som IT Tekniker och söker dig till ett mindre bolag med möjlighet att utvecklas och påverka? Vill du samtidigt vara en del av ett sammansvetsat team med en härlig kultur? Då kanske du är Engboms nya IT Tekniker? Ansök idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Engboms Network Solution AB.

Om företaget

Engboms bildades som aktiebolag år 1970 och verkade först inom kontorsmaskinbranschen för att sedan rikta in sig mer på IT. 2006 ombildades bolaget för att expandera inom IT-drift samt supporttjänster och är idag specialiserade inom området. Deras kunder är framför allt inom den privata sjukvården och deras vision är att vara kundens helhetsleverantör av IT-tjänster och långsiktiga samarbetspartner.

Hos Engboms blir du en del av ett litet sammansvetsat gäng med en familjär stämning. De erbjuder ett utvecklande och omväxlande jobb med kollegor som har specialistkunskaper och ett brett kunnande. Hos Engboms sitter alla tillsammans så kontaktvägarna är direkt och enkla.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT Tekniker innefattar arbetet bland annat driftsättning av servrar i både virtuell och fysisk miljö. Arbetet kommer även innefatta utbyggnader och kompletteringar, löpande underhåll och utveckling, akuta reparationer, arbete i Windows server, nätverk, M365/AD och backupsystem. Oftast kan arbetet fjärrstyras men innebär även arbete på plats ute hos kund och i Engboms egen serverhall.

* Driftsättning av servrar i virtuell och fysisk miljö
* Utbyggnader, kompletteringar, löpande underhåll och utveckling, akuta reparationer, arbete i Windows server, nätverk, M365/AD och backupsystem
* Arbetet sker oftast fjärrstyrt men även på plats hos kund och i Engboms egen serverhall

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Runt 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Mycket goda kunskaper i Windows miljön
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Starkt meriterande om du jobbat med VMware och Veeam

Vi ser att du som söker den här rollen har ett stort intresse för IT. Som person är du analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för att se eventuella fel. Du motiveras av att agera problemlösande och ser konsekvenserna av din arbetsinsats. I rollen pratar du med många kunder dagligen, därtill har du en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juli 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare