Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IT-tekniker / IT-support till Telia

Ansök nu

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta i en roll med stort kundfokus? Är du en problemlösare och vill tillsammans med ett grymt team arbeta med att hjälpa Telias kunder med att hitta rätt lösning till deras problem? Då är detta en tjänst för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Telia. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget, samt överrekrytering. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd.

Om företaget

Telia Company verkar inom IT- och telekombranschen. De hjälper företag och privatpersoner att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Avdelningen Telia ”IT avdelning som tjänst” söker nu medarbetare till sitt huvudkontor i centrala Stockholm, där du blir en del av ett team på 9 personer med god gemenskap.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker tekniker hos Telia erbjuds du en utmanande och varierande tjänst där du får du möjlighet att jobba med flera olika kunder, IT-miljöer och teknologier samtidigt. Arbetsuppgifterna består primärt av first- och second-linesupport inom tjänster såsom Office 365, MS Office, Windows, Windows Server, nätverk, brandväggar, WiFi, säkerhet, backup, Active Directory och Mac.

Du hanterar inkomna ärenden via ett ärendehanteringssystem, samt till viss del per telefon och mejl. Du tar ägandeskap för tilldelat ärende och ansvarar för att analysera och bedöma och fel avhjälpa ärendet från start till slut, vid mer komplexa ärenden finns möjlighet att eskalera till third- linesupport.

När du är bekväm i din roll finns även möjlighet att specialisera dig inom ett särskilt område. Det kan till exempel vara nätverk, WiFi, säkerhet eller Office 365. Som specialist kan du på så vis få möjlighet att jobba som IT-Konsult inom ditt område och fördjupa dig än mer inom det som just du brinner för.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant erfarenhet av att jobba i en Service Desk/Helpdesk inom IT
* Erfarenhet av att jobba med Windows Server och nätverk (installation, konfiguration, migreringar, drift, hantering och felsökning)
* Certifiering inom Office 365, Azure eller t.ex. CCNA är meriterande men kan även erbjudas
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

För att trivas i rollen ser vi att du som person är social och har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor. Du är strukturerad och noggrann, och tar ägandeskap för att driva ditt arbete framåt. Som person är du lösningsorienterad och vill förstå kundens problem för att kunna erbjuda innovativa lösningar. Vidare är du engagerad och räds inte för att ta dig an ny teknik och nya utmaningar. Slutligen är du en lagspelare, och trivs i nära samarbete med dina kollegor.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående.
Plats: Stockholm, Solna.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare