IT-support till TriOptima

IT-support till TriOptima

Har du ett intresse för IT och vill kombinera dina kunskaper i en serviceorienterad roll? Arbetar du som IT-support idag och är redo för nästa steg? Hos TriOptima erbjuds du en varierad roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos TriOptima. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

TriOptima är i grunden ett svenskt Fintech-bolag som levererar lösningar för att reducera och hantera risk i efterhandeln av OTC-derivat. TriOptima är nu mera en del av ett joint venture bolag: Osttra. Detta JV är hälften ägt av CME och S&P Global (tidigare IHS Markit). Huvudkontoret för TriOptima är baserat i Stockholm där centrala funktioner, utvecklingsavdelningen och CRS (Customer Relation & Services) finns. TriOptima har även kontor i finansvärldens metropoler; London, New York, Singapore och Tokyo. Deras kunder är främst internationella investmentbanker och andra finansiella aktörer. TriOptima grundades i Stockholm och har idag cirka 170 anställda på Stockholmskontoret.

Arbetsuppgifter

Som IT-support hanterar du primärt interna ärenden som huvudsakligen inkommer in via ärendehanteringssystemet, email och chatt. Genom felsökning och felavhjälpning supporterar du de ärenden som kommer in, som främst består av användarsupport, problemlösning och support i databas. Du driver ärenden och löser dem självständigt eller tar det vidare till berörd avdelning eller person, där huvudmålet alltid är att lösa problemet med bästa möjliga service. Ärendena rör primärt frågor kring Active Directory, mjukvaruapplikationer i Windows/Mac samt hårdvara.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning inom IT
* Minst 1 - 3 års arbetslivserfarenhet i en roll som IT-support med liknande arbetsuppgifter
* Mycket goda kunskaper i engelska
* Meriterande med kunskaper i svenska

Vi söker dig som har ett stort IT-intresse. För att passa in i rollen tror vi att du är serviceinriktad och därmed lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Med en positiv attityd antar du och löser de problem samt utmaningar som du stöter på. Vidare är det viktigt att du är noggrann då du i rollen hanterar IT relaterad dokumentation i databaser. Slutligen så trivs du i en social roll där du samarbetar och stöttar dina kollegor. I takt med att du kommer in i din roll samt verksamheten kommer du med stor sannolikhet hjälpa till med andra arbetsuppgifter eftersom det är ett mindre företag. Ingen dag är den andra lik och det gillar du!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 14 maj 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.