IT-support till Infocare AB

IT-support till Infocare AB

Har du någon teknisk erfarenhet sedan tidigare och är intresserad av hård- och mjukvara? Är du tillgänglig omgående för ett kortare uppdrag? Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom IT med möjligheten att arbeta ute hos en av Infocares kunder i rollen som IT-support.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 10 veckor. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Infocare AB.

Om företaget

Infocare är den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden. De har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Danmark och Finland. Utöver detta levererar de on-site service, installationer, transporter och mjukvarutjänster till företag över hela Sverige. Infocares mål är att erbjuda de mest effektiva tekniska lösningarna på marknaden och att lösa tekniska utmaningar på ett effektivt och professionellt sätt.

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du med att supporta dina kollegor och användare i företagets vardagliga IT-miljö. Detta gör du bland annat genom att administrera konton och lösa tekniska problem, installera nya datorer, skrivare och till viss del arbetar du med ärendehantering. Du arbetar on-site, vilket innebär att du är på plats och hjälper användare med tekniskt relaterade frågor, således förväntas du utgå från kontoret och ges inte möjlighet att arbeta hemifrån utöver vid särskilda anledningar.

* Installation Windows, Mac samt Linux
* Felsökning inom mjukvara/hårdvara PC, Mac, Linux, Android samt Iphone
* On-site support

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare arbetslivserfarenhet i en roll som on-site-tekniker/ support eller servicedesk
* Meriterande med erfarenhet av Windows, Mac och Linux
* Svenska obehindrat i såväl tal som skrift - Engelska är meriterande

Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. När problem uppstår är du lösningsorienterad och blir motiverad av att kunna ge kunderna förstklassig service. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team varför det är viktigt att du gillar att arbeta tillsammans med andra, du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information

Start: 20 februari
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.