Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IT-support på deltid till Epiforest

Ansök nu

Letar du efter ett extrajobb som du kan kombinera med dina studier eller annan sysselsättning? Trivs du i en roll där du får ta ett stort eget ansvar och där du kan påverka dina arbetstider? Sök då jobbet som IT-support till Epiforest!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Epiforest. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Epiforest AB är ett bolag som utvecklar och säljer hård- och mjukvarubaserade lösningar till stöd för maskinägare, arbetsgivare och arbetstagare i skogsindustrin samt säljer konsulttjänster i samband med detta. Epiforest är en unik tjänst som ger dig möjligheten att samla och jämföra alla maskiner på ett och samma ställe.

Du kan läsa mer på: https://epiforestwebb.se/

Arbetsuppgifter

Din primära arbetsuppgift är att installera en programvara för att hämta upp den data som finns hos användarnas maskiner. Du har kontakt med arbetarna ute i skogen och guidar dem kring hur appen fungerar. Det är väldigt flexibelt kring arbetstiderna och du jobbar remote. Du arbetar främst i TeamViewer. Fler arbetsuppgifter kan tillkomma.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tekniskt intresse och gärna arbetserfarenhet inom IT
* Obehindrad i svenska, i tal och skrift
* Annan sysselsättning (Studier/jobb)

I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. I rollen som IT-support pratar du dagligen med kunder och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett sätt som gör att du får fram det du vill säga. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Remote / Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare