Hoppa till innehåll

IT-support / 1stline agent till Unionen

Har du erfarenhet inom 1stline och drivs av att ge användare bästa möjliga service? Vill du bli en del av Sveriges största fackförbund som varje dag förbättrar människors arbetsliv? I rollen som 1stline agent hos Unionen erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter och en chans att förändra samhället. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Unionen

Om företaget

Unionen är Sveriges största fackförbund och som finns för tjänstemän på den privata arbetsmarknaden. Deras vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Unionen har inflytande och ansvar för mer än bara dem själva, och en ambition att driva frågor som påverkar hela samhället. De bidrar med att varje dag hjälpa människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsmarknaden. Nationellt har Unionen kontor i över 19 regioner med över 1000 medarbetare och på kontoret i centrala Stockholm sitter idag 600 medarbetare För Unionen är företagskultur otroligt viktigt och präglas av gemenskap, trygghet och öppenhet. De erbjuder en stimulerande och utmanande arbetsmiljö som ger möjlighet att arbeta med den senaste tekniken.

Unionen har under de senaste åren haft en omfattande digital utveckling och till följd av detta satsar de nu på ett nytt internt 1stline team som tidigare varit externt. I rollen som 1stline agent hos Unionen kommer du därför få möjligheten att vara med och bygga upp samt utveckla 1stline teamet och erbjuds framledes många utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

I rollen som 1stline agent på Unionen kommer du att tillhöra deras IT-avdelning som idag består av 26 personer och i ett 1stline team bestående av 6 personer. Du kommer i denna roll ansvara för att ge teknisk support och rådgivning till användare i Unionens organisation och ge instruktioner om hur man löser problem eller använder programvara. Du kommer att ta emot ärenden och registrera dessa från användare via ärendehanteringssystemet Servicenow. Du har kontakt och hjälper dessa användare framför allt onsite på kontoret men även via telefon samt e-post. Du kommer bland annat diagnostisera och lösa problem relaterade till programvara, nätverk och hårdvara för olika enheter inklusive datorer, skrivare och mobila enheter. Då du kommer ha många kontaktytor hos Unionen är du ansvarig för att ge utmärkt kundservice och att samarbeta väl med dina kollegor. Övergripande arbetsuppgifter:

* Ansvara för teknisk support och rådgivning till användare i Unionens organisation
* Ta emot och registrera ärenden
* Hjälpa användare onsite på kontoret samt telefon och mail
* Diagnostisera och lösa problem
* Ge utmärkt kundservice och samarbeta med dina kollegor

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare arbetserfarenhet av 1stline
* God teknisk kunskap och förståelse för IT-området
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
* Goda kunskaper om olika tekniska plattformar, enheter såsom operativsystem, programvara och nätverk

För att passa i rollen som 1stline agent hos Unionen ser vi att du är en serviceinriktad person som har förmågan att kommunicera på ett tydligt och professionellt sätt. Du trivs med att stötta och hjälpa kollegor och användare samt känner sig trygg i att be om hjälp när du behöver. Vidare ser vi att du är en strukturerad person som har förmågan att hantera flera ärenden samtidigt och som kan prioritera arbetsuppgifter. Slutligen ser vi att du är en tålmodig person som kan hantera stressiga situationer utan att det påverkar kvaliteten i det du gör.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Hötorget, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 jan. 2024 (49 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga