IT Recruiter Lead till Bravura

IT Recruiter Lead till Bravura

Har du intresse och kompetens inom IT-rekrytering? Vill du arbeta i en roll där du får kombinera rekrytering med affärsutveckling riktat mot IT? Som IT Recruiter Lead har du en viktig nyckelroll på ett tillväxtbolag i framkant, Bravura!

Om rollen
Som IT Recruiter Lead driver du rekryteringsuppdrag till Bravuras kunder kombinerat med att arbeta med affärsutveckling inom kompetensområdet IT. Du lägger huvuddelen av din tid på det operativa arbetet med dina rekryteringsprocesser. Arbetet inom affärsutveckling innebär att du initierar och driver olika förbättrings- och utvecklingsprojekt med fokus på intern kompetensdelning, initiativ kring kandidatanskaffning samt har ett nära samarbete med säljorganisationen kring affärsupplägget för rekrytering och bemanning inom kompetensområdet IT.

I rekryteringsarbetet har du eget ansvar för hela rekryteringsprocessen vilket innefattar möte hos kund för kravprofil, annonsering, CV-urval, search, intervjuer, referenstagning och avtalsskrivning. I rollen driver du flera rekryteringsprocesser parallellt och arbetar även med merförsäljning och kundrelationer i nära samarbete med säljavdelningen.

Om oss
Bravura Sverige är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades 2008 med en vision om att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Idag är vi en väletablerad aktör och en av de snabbast växande inom vår bransch.

Affärsidén är enkel - vi hjälper företag att rekrytera eller hyra rätt kompetens och vi erbjuder jobb till talanger i början av karriären. När vi är framgångsrika får människor jobb och företag stärks genom rätt kompetens.

Vi särskiljer oss genom ett högre engagemang. Det innebär att vi bryr oss lika mycket om kundens affär som de själva gör. Våra långsiktiga mål är att ha nöjdast kunder, kandidater och medarbetare i hela branschen.

Om dig vi söker
I rollen som IT Recruiter Lead pratar du med kunder och kandidater dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Då arbetet på Bravura innebär samarbete både inom och över avdelningar söker vi dig som är samarbetsinriktad och har en öppen inställning till andra människor. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Du bidrar med nya idéer, och testar mer än gärna nya arbetssätt. Därtill förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är också i en sådan roll som du trivs bäst. För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för IT-rekrytering samt ett affärsmässigt angreppssätt med fokus att utveckla affären.

Utbildning och erfarenheter
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Minst tre års erfarenhet inom rekrytering av IT-tjänster
 • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
 • Meriterande med erfarenhet inom rekrytering- och bemanningsbranschen
  Att jobba hos oss
  Värdegrunden på Bravura handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Därtill strävar vi alltid efter att vara bäst på det vi gör!

  Hos oss blir du en del av en stark gemenskap och en kultur som präglas lika mycket av glädje som resultat. "Det handlar om att skapa minnen" är ett uttryck som vår koncern-VD Martin Sander ofta använder för att berätta om hur det är själva resan som är målet. Hos oss får du träna på arbetstid och vi gör årliga resor samt ordnar massa annat kul.

  Om rekryteringsprocessen


  Rekryteringsprocessen hos oss bygger på en kompetensbaserad urvalsmetodik, en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. Från det att du söker jobbet sker processen i tre steg:

  Urval

  Vi går igenom alla kandidater som sökt jobbet och genomför en strukturerad analys av personliga egenskaper, färdigheter tillsammans med arbetslivserfarenheter och utbildning för att skapa bästa möjliga matchning.

  Intervjuer

  Efter en inledande telefonavstämning är det dags för en intervju hos oss med ansvarig rekryterare. Om du går vidare till nästa steg får du träffa din blivande chef. Intervjuerna tar cirka 1 timme.

  Återkoppling

  Under hela rekryteringsprocessen får du återkoppling från din kontaktperson på Bravura. Du är också välkommen att höra av dig om du har några frågor. Oavsett om du går hela vägen i mål eller inte så lovar vi att hålla dig uppdaterad om status i rekryteringen.

  Övrig information
  Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  Plats: Stockholm
  Lön: Fast lön + rörlig provision

  Välkommen med din ansökan och lycka till!
  Mer info
  Kontaktperson Ida Skagne
  Telefon 0764955085
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (51 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag för företag som vill hitta Next Gen Professionals - det vill säga talanger i början av karriären. Vi är nästan alltid på jakt efter nya medarbetare till våra roller inom försäljning och rekrytering. Emellanåt har vi även vakanser inom våra supporterande funktioner. Vill du vara med på en spännande resa och skapa skillnad för både företag och människor? Välkommen till Bravura!