Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IT administratör till Axfood IT

Ansök nu

Är du driven, ansvarstagande och har ett IT-intresse? Hos Axfood IT får du chansen att lära dig mer om nätprojekt och utvecklas i en roll som utrullningstekniker på ett av Nordens största bolag inom dagligvaruhandeln.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Axfood IT. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Axfood är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av 200 anställda fördelade på utveckling och leverans. Axfood är ett bolag som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du tillsammans med dina kollegor för utrullningen av Axfoods tekniska system och uppdateringar. Syftet med rollen är att tillsammans med ett team om 5 personer arbeta med teknisk installation och att säkerställa att system ute i butikerna fungerar som det ska. Du arbetar ut mot en mängd butiker runt om i hela landet och du har i det dagliga arbetet mycket kontakt med kollegor ute i butikerna för att kartlägga och avhjälpa de fel som uppstår i samband med utrullningen. I rollen har du mycket digital kontakt med butikerna i form av telefon och chatt. Därav är det viktigt att du är kommunikativ och bekväm med många kontaktytor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Erfarenhet av en serviceinriktad roll
* Ett intresse för IT
* Erfarenhet av att jobba i matbutik är meriterande
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

För att trivas i rollen tror vi att du är en strukturerad och noggrann person som kan prioritera. Du är ansvarstagande och för dig är det naturligt att kunna driva på ditt eget arbete. Vidare är du prestigelös, positiv och öppen för att ta dig an nya och varierade arbetsuppgifter. I rollen ger du support både genom telefon och mejl varav du som person känner dig trygg med att ta kontakt och kommunicera med nya människor. Därtill bör du trivas med att arbeta i grupp samt att lösa problem, både självständigt såväl som i grupp.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juli 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare