Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IR Koordinator / Kommunikatör med intresse för aktier till energibolag

Ansök nu

Är du en nyexaminerad kommunikatör med ett intresse för aktier och kapitalmarknad? Vill du utveckla dina kunskaper om kapitalmarknad? Vi söker nu en person som trivs i en arbetsmiljö där det är högt i tak på ett företag inom energibranschen.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i sex månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget och för rätt person överrekrytering.

Om företaget

Företaget är ett energibolag som är aktivt inom olja och naturgas. De sitter i fina lokaler i centrala Stockholm och söker nu ett nytt tillskott till organisationen där det idag arbetar ett tjugotal personer där det råder god stämning bland kollegorna. Då bolaget verkar utomlands sker mycket internkommunikation på engelska. Bolaget är börsnoterat på Nasdaq Stockholm. Du får mer information om företaget under en första telefonintervju.

Arbetsuppgifter

I rollen som IR koordinator arbetar du nära företagets VD och CFO med Investor Relations (IR) perspektiv. Du använder du dig av ditt intresse för aktier och börsnoteringar för att vara ansiktet utåt mot investerare. Du är engagerad i evenemang genom att sätta ihop och leverera budskapet. Det innebär att du ansvarar för såväl formulering och konstruktion som är inriktade mot IR perspektiv.

Vidare ansvarar du för att sätta ihop presentationer, granskar och tar input kring arbetet inför pressreleaser samt koordinerar möten med investerare. Då företaget är verksamma internationellt och din roll innebär mycket interna och externa kontakter är det viktigt att du är en god kommunikatör och även van att kommunicera på engelska.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildning inom ekonomi, finans, kommunikation eller juridik, alternativt ett stort intresse för aktier
* Erfarenhet alternativt ett stort intresse för Investor Relations
* Erfarenhet av att behandla texter och kommunikation på engelska
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en arbetsroll med mycket kontakter samt där du tar ansvar samt har en betydande roll inom området Investor Relations. Som person har du god verksamhetsförståelse och är proaktiv i ditt sätt att arbeta. Du har en lösningsfokuserad inställning och du tar ansvar för att genomföra dina arbetsuppgifter med en hög kvalitet. Slutligen förstår du vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IR, koordinator, aktier, energi, Nasdaq, Investment Relations, Investment, kommunikatör, kommunikation, samordnare, börsnotering, Stockholm, juridik, finans, ekonomi, svenska, engelska, internationell, heltid, rekrytering

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare