Integration Coordinator till HR-tech bolaget Hailey HR

Integration Coordinator till HR-tech bolaget Hailey HR

Haileys plattform byggdes som svar på behovet av en snygg, modern och genuint användarvänlig produkt som täcker stora delar av HR-arbetet. Deras vision “HR simplicity” genomsyrar allt deras arbete och har resulterat i ett stort kundinflöde och återkommande toppomdömen från deras användare. För att fortsätta förse deras kunder med snabba leveranser av ny funktionalitet så utökar de nu produktteamet med en ny medarbetare till en hel ny tjänst!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hailey HR.

Om företaget

Hailey är ett SaaS HR-tech startup som grundades maj 2020 av en grupp ingenjörer och entreprenörer med flera framgångsrika företagsbyggen bakom sig. De är idag ett team på cirka 45 personer med lång erfarenhet av både HR och tech som vill modernisera sättet som HR-avdelningar arbetar på.

Deras heltäckande HR-plattform täcker hela medarbetarresan, bl.a. anställning, preboarding, onboarding, performance, surveys, whistle blowing, frånvaro, semesterplanering, analytics och offboarding. De hjälper sina kunder att samla all medarbetardata på ett ställe och ger chefer och medarbetare en modern användarupplevelse. Hailey utmanar och digitaliserar det traditionella HR-arbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Integration Coordinator hos Hailey arbetar du i gränslandet mellan Development, Product och Customer Success. I takt med att bolaget expanderar till nya marknader och breddar sin plattform, ökar behovet av integrationslösningar till andra plattformar och leverantörer. Ditt primära ansvar är att äga och driva integrationsprojekt mellan Hailey och exempelvis lönesystem, inloggningslösningar, signeringslösningar, etc.

Du kontaktar företag, samlar API-dokumentation och driver eventuella granskningsprocesser. Du hjälper sedan vår produktägare att skriva krav till våra utvecklare. Vidare samarbetar du med QA för att försäkra dig om kvaliteten i den färdiga integrationen. Du kanske även har viss kundkontakt med större kunder för att ta in krav på hur våra integrationer kan vidareutvecklas.

Hos Hailey finns det stora möjligheter att lära sig och utvecklas, och du kommer snabbt kunna ta ett stort ägandeskap för arbetet i din roll. Vi har ett kompetent team som är måna om kvalitet, jobbar mycket tillsammans, och gärna hjälper varandra att nå nästa nivå, och vi hoppas att du trivs i en sådan miljö. En bonus om du gillar att spela pingis.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant utbildningsbakgrund alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
* Arbetslivserfarenhet från en kundnära roll
* Förståelse för hur applikationer kommunicerar med varandra
* Stort och gediget intresse för teknik och IT
* Meriterande med förståelse/erfarenhet av/för utvecklingsprocessen och API

Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Du trivs i täta samarbeten och ser värdet av att involvera flera personer, detta då du arbetar tätt tillsammans med flera olika avdelningar på Hailey. Avslutningsvis tror vi att du är en person som trivs i en dynamisk miljö där lösningar alltid är öppna för diskussion.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Hornstull, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.