Installatör till Multi Deal Network

Installatör till Multi Deal Network

Har du ett stort tekniskt intresse? Vill du arbeta i en roll där du får komma ut och möta kunder men även jobba med administrativa uppgifter? Ta chansen och sök tjänsten som installatör till Multi Deal Network där det finns stora utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Multi Deal Network.

Om företaget

Multi Deal Network är ett bolag som erbjuder mobilförstärkare & lösningar inom mobilsignalförstärkning främst mot företag och stora installationslösningar men även mindre lösningar mot privatmarknaden.

Utifrån kundens förutsättningar ser de till att hitta den bästa lösningen och gör sitt yttersta för att se till att deras kunder blir så nöjda som möjligt. Med egen tillverkning och utveckling har de kontroll över kvaliteten på produkterna. Dessutom ger det dem möjlighet att erbjuda produkter till riktigt konkurrenskraftiga priser direkt till slutkund genom att undvika mellanhänder. Deras repeaters är RED CE-märkta och RoHS certifierade.

Arbetsuppgifter

Som installatör hos Multi Deal kommer du montera och installera mobilförstärkare hos både privatpersoner och företag. Du åker ofta tillsammans med en kollega till kund för att genomföra arbetet men även självständigt arbete förekommer. Du kommer även sitta på kontoret och göra mer administrativa uppgifter, bland annat skapa offerter och svara på olika kundförfrågningar. Installationer sker runt om i hela Sverige men framförallt i Stockholm med omnejd. Det kan således förekomma övernattningar i arbetet. Installationerna tar allt från 4 timmar till 4-5 dagar beroende på omfattning och storlek.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
* Installera och montera mobilförstärkare
* Bemöta kunder
* Skapar offerter och svarar på kundförfrågningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom tekniskt område
* Erfarenhet av arbete som installatör eller motsvarande
* Erfarenhet av att läsa ritningar och skapa offerter
* B-körkort
* Meriterande om du är utbildad/har erfarenhet av att jobba som elektriker
* Meriterande med erfarenhet av sälj
* Meriterande om du har goda kunskaper i Excel

Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. När ett problem uppstår är du lösningsorienterad och blir motiverad av att kunna ge kunderna förstklassig service. Som person är du öppen inför förändringar och ser möjligheter snarare än problem. Du anpassar dig fort till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar. Du har ett genuint intresse för affärer och sätter alltid företagets lönsamhet i första hand. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 19 mars 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.