Hoppa till innehåll

Innesäljare till Kvalitetsfisk

Är du intresserad av att fortsätta utveckla ditt affärssinne, bygga starka kundrelationer och skapa värdefulla affärsmöjligheter? Vill du ha en roll med stor variation och goda möjligheter till utveckling? För vår kund Kvalitetsfisks räkning letar vi efter en passionerad innesäljare som har vilja och färdigheter att göra skillnad. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kvalitetsfisk.

Om företaget

Kvalitetsfisk är en del av Nordward - en sammanslutning av fyra ledande FMCG-bolag i Sverige och Danmark - med en spännande tillväxtstrategi som involverar förvärv och stora expansionsplaner. Kvalitetsfisk är Sveriges sushiexpert med över 1 200 kunder i ett brett segment över hela landet. Med kompetens och kvalitet inom sushi har de tillsammans med den asiatiska marknaden vuxit genom åren. Kvalitetsfisk producerar och levererar produkter till kunder som kräver hög kvalitet och produktkunskap - allt från havets finaste råvaror till ett komplett sortiment av produkter till det asiatiska köket.

De är ett team av 60 engagerade medarbetare som tror på att bevara familjära värderingar i en snabbväxande verksamhet.

Arbetsuppgifter

Rollen som Innesäljare är navet i försäljningsprocessen. I ett tätt samarbete med Utesälj identifierar du kundprofiler, koncept och behov. En förståelse för hela affären, att kunna identifiera trender på marknaden och hantera möjligheter är avgörande. I möten och telefonsamtal bygger du förtroendefulla relationer med kunder och i ditt ansvar ligger att identifiera behov och skapa skräddarsydda produktförslag, offerter och prissättningar till kunden. Du har förmågan att skapa en win-win-situation där både Kvalitetsfisk och kunden är nöjda.

* Genom tät dialog med Utesäljare identifiera kundprofil, koncept och behov
* Skapa skräddarsydda offerter och prissättningar
* Förhandla pris och villkor med Kvalitetsfisks kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av B2B-försäljning
* Meriterande med erfarenhet från restaurangbranschen
* God data- och systemvana
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga, är tydlig, effektiv och är en skicklig förhandlare. Du tycker om struktur, uppfattar affärsmöjligheter och arbetar långsiktigt med våra kunder. Som person är du en positiv lagspelare som föredrar ett nära samarbete med kollegor och andra avdelningar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Tyresö, Stockholm
Lön: Fast månadslön + teambonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 jan. 2024 (31 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga