Innesäljare / Customer Support till Maxel

Innesäljare / Customer Support till Maxel

Besitter du en teknisk bakgrund inom el? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med innesälj eller kundservice? Vi söker dig som har erfarenhet från elektrikeryrket och kanske ett par år från kundsupport. Här får du möjlighet att arbeta kundorienterat i ett expansivt affärsområde där du får vara delaktig i hela säljprocessen från ax till limpa.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Maxel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt.

Om företaget

Maxel är en av landets ledande aktörer inom professionella belysningssystem, med egen utveckling och tillverkning av belysningsarmaturer för hem- och offentlig miljö för ute- och innemiljö. Maxel är ett familjeföretag med en historia från tidigt 30-tal och har sedan dess drivits med stor entreprenöranda och korta beslutsvägar. Företaget har ett stort kvalitetsfokus, präglas av hög kompetens och utvecklar ständigt de senaste tekniska lösningarna inom belysningsteknik. Du hittar Maxels kunder bland föreskrivande led, installatörer och de svenska elgrossisterna.

Läs gärna mer på www.maxel.se

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk innesäljare arbetar du med varierade uppgifter inom kundsupporten hos Maxel. I tjänsten arbetar du med order- och offerthantering samt med kundsupport och teknisk rådgivning genom mejl och telefon. Du arbetar tätt tillsammans med försäljningsteamet där även kundbesök/sambesök med utesäljarna ingår för att skapa nära relationer till kunder och intressenter. I takt med nuvarande teknik- och programvaruutveckling blir du hos Maxel erbjuden vidareutbildning och kompetensutveckling inom aktuella områden. Du arbetar tätt tillsammans med två kollegor på kundsupporten samt med tre projektsäljare. På Maxels kontor i Spånga arbetar det totalt 14 personer. I rollen som innesäljare är du en viktig länk i säljprocessen från ax till limpa där du ansvarar över att ge kunderna bästa tänkbara service och lösningar utifrån deras behov.

Några av arbetsuppgifter innefattar:
* Ordermottagning och offertregistrering
* Teknisk support, merförsäljning och returhantering
* Hantering av kundbeställningar och ansvar för leveransbekräftelser
* Support och stöd för företagets kunder gällande produkter, priser, avtal mm
* Anskaffningar från våra agenturer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Högskole- eller gymnasieutbildning inom tekniskt område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Minst 1 års erfarenhet av innesälj/kundsupport
* Meriterande med vana att arbeta i affärssystem och DIALux
* Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
* Det är starkt meriterande med utbildning eller erfarenhet inom elektronik, ljusdesign eller belysningsbranschen

Vi söker dig som är utåtriktad och social då mycket av arbetet sker i samspel med kunder och kollegor. Du trivs i en kundorienterad roll och har en god kommunikativ förmåga där du bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Vidare har du en förmåga att kunna prioritera och fokusera på rätt arbetsuppgifter även under perioder då arbetsbelastningen är hög. Du trivs att arbeta tillsammans med kollegor och har inga problem med att hålla en god struktur i ditt arbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Spånga
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 29 apr 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.