Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du i början av din karriär och lockas av en tjänst som inköpare? Trivs du dessutom i en familjär organisation där du får vara med och påverka? Hos Solveco erbjuds du en bred roll med stora möjligheter till utveckling och att få bredda din kunskap inom hela inköpsprocessen.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och förutsatt att allt känns bra är det uttalat att Solveco har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Solveco en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Solveco AB är ett privatägt företag som bildades år 1994 och som producerar och säljer kemikalier och förbrukningsartiklar till bland annat läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin, tillverkande industri, universitet, högskolor, medicinska laboratorier och sjukhus. Solvecos största marknad är Sverige och Norden men de levererar även till kunder i övriga Europa, Singapore och USA. Solveco anpassar och utvecklar specialprodukter efter kundförfrågan främst inom sjukvården men också till industrin. Kvalitet, kundbemötande och snabba leveranser är Solvecos nyckelord och de är certifierade enligt ISO 13485:2016, medicinteknisk produktion och har en väl utarbetad miljöpolicy. Hos Solveco blir du en del av ett litet och familjärt bolag om 13 personer.

Arbetsuppgifter

I rollen som inköpare hos Solveco ansvarar du tillsammans med en kollega för Solvecos inköpsflöde. Du arbetar med både interna och externa kontakter och samarbetar med redan etablerade leverantörer. Parallellt med fokus på operativt inköp kommer en central del av rollen vara att arbeta med fokus på utveckling och förbättring av Solvecos inköpsfunktion, där du är med och formaliserar de olika flödena samt initierar insatser med fokus på effektivisering.

* Tillsammans med befintlig inköpare ansvara för alla planeringsmoment kopplat till företagets inköpsflöden, ansvara för beställningar i enlighet med deadline samt inneha regelbunden dialog med leverantörer
* Uppdatera företagets BOM- system samt ERP-system, säkerställa uppdaterad produktinformation
* Planera samt delta vid inventering
* Kvalitetsarbete, så som leverantörsbedömning, utvärdering och audit vid behov.
* Löpande skapa och uppdatera företagets inköpsspecifikationer
* Supportera sälj i inköpsfrågor samt utföra marknadsanalyser
* Uppdatera och utveckla dokument, processer och ramverk
* Driva olika inköpsprojekt, så som kvalitets- och hållbarhetsprojekt
* Säkerställa uppfyllnad av gällande lagrum och regelverk kopplat till inköp och produkt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande erfarenhet
* Meriterande med erfarenhet i en roll som inköpare eller liknande
* Meriterande med ett intresse för kemikalier och den industrin
* Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

För att lyckas i rollen som inköpare hos Solveco tror vi att du som person är nyfiken och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du är initiativtagande och kommer gärna med nya ideer och perspektiv. Vidare är du strukturerad i ditt arbete, du trivs med att arbeta proaktivt och driver självständigt ditt eget arbete framåt. Som person är du prestigelös, och trivs i en familjär miljö där du stödjer dina kollegor och är bekväm med att ibland arbeta utanför ramarna av din roll.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Rosersberg, Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare