Global teknisk supportspecialist till IVISYS

Global teknisk supportspecialist till IVISYS

Vill du vara en del av ett snabbväxande scaleup-företag som är med och förnyar sin bransch? Är du skicklig tekniskt och en kunnig supportspecialist som letar efter en ny spännande möjlighet? Hos IVISYS erbjuds du en spännande och utmanande tjänst med möjlighet att göra skillnad!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos IVISYS.

Om företaget

IVISYS kombinerar unik kunskap från patenterad bildbehandling med en unik överlägsen bildinsamlingsteknik. Produkterbjudandet från IVISYS med användningen av artificiell intelligens (AI) och en unik kunskap inom ljus- och sensorer ger industrin automatiserade lösningar som ger en stor konkurrensfördel. Med en produkt som kan integreras i nästan alla industrier, är marknaden för IVISYS global, stor i volym och växer i takt med den pågående automatiseringen av industrier.

IVISYS har utnämnts till "TOP 10 Machine Vision solution provider in Europe 2021” av Technology Insights Manufacturing.

Arbetsuppgifter

Som teknisk supportspecialist är din huvuduppgift att identifiera och felsöka IVISYS världsledande högteknologiska Pallet AI-produkt. Du ansvarar för att lösa kundärenden som involverar IVISYS hårdvara, mjukvara, nätverksanslutning samt ge allmän användarhjälp i tekniska frågor. Du ansvarar för att övervaka Pallet AI på distans och vidta förebyggande åtgärder vid behov, samt ansvara för ärendehanteringssystemet.

Du blir den andra personen i det globala kundsupportteamet, vilket innebär att du kommer att ansvara för att utveckla standardprocedurer och praxis, dokumentation och uppdateringar när det behövs i form av tekniska lösningar och artiklar i kunskapsbasen. Du arbetar tillsammans med teammedlemmar i Chicago, Stockholm och Göteborg där du är med och driver förbättringar till nytta för kunder, teamet och för IVISYS.

Du kommer även resa globalt och ansvara för nyinstallation samt konfigurering av produkten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Ingenjörsexamen i automation, mekatronik, elektronik, datavetenskap, informationssystem, dataanalys, matematik eller liknande
* Erfarenhet av att arbeta med teknisk support
* Erfarenhet av att arbeta med ett ärendehanteringssystem
* Obehindrad i svenska och engelska
* B-körkort

Meriterande:
* Kunskaper inom programmering / scripting, PLC, och Linux

För att lyckas i rollen motiveras du av att agera problemlösande med intresse och förmåga att fördjupa dig i komplexa problem. Du är självgående med en proaktiv attityd och tar stort ansvar för ditt eget arbete. Du har ett logiskt förhållningssätt, föredrar att lita på data och tackla problem ur ett analytiskt perspektiv. Vidare är du som person nyfiken och motiveras av att starta och driva projekt med intresse av att lära dig nya saker.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Ansvarig rekryterare: Victor Rundberg, victor.rundberg@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.