Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales Territory Manager till internationellt företag

Ansök nu

Har du erfarenhet av teknisk försäljning? Brinner du för att göra affärer och skapa långsiktiga relationer? Här får du möjlighet att vara med på en tillväxtresa där du ges stort eget ansvar på ett innovativt och familjärt företag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Mer information ges vid en eventuell intervju.

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales Territory Manager ansvarar du över hela försäljningsprocessen på din marknad och sätter strategier för utveckling och tillväxt. Målet är att bygga långsiktiga relationer nationellt med nya kunder samt att vårda och utveckla de befintliga kunderna. Du arbetar tätt med kunden och identifierar behov, föreslår produkter och anpassar lösningar. Du arbetar självständigt och resultatinriktat och till din hjälp kommer du ha ett framgångsrikt team, samt en mycket bred och kvalitativ produktportfölj. För att du ska utvecklas och trivas får du kontinuerlig utbildning och coachning inom produktområdena. På sikt finns det även möjlighet att ta ett större ansvar inom företaget. I tjänsten ingår resor där du träffar kunder på plats.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 5 års arbetslivserfarenhet av B2B försäljning inom maskinindustri, industriell automation, processindustri eller liknande
* Meriterande med kunskap inom maskinsäkerhet
* Obehindrad svenska och engelska, i tal och skrift
* God dator- och systemvana
* B-körkort

För att trivas i rollen ser vi att du drivs av att skapa och upprätthålla goda kundrelationer vilket grundas i ditt intresse för försäljning, att göra affärer och utveckling. I den här rollen förväntas du ta eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt och det är i en sådan roll som du trivs bäst. Du sätter ständigt upp nya mål och arbetar på ett genomtänkt sätt för att uppnå dem. Din styrka är att du har en tydlig vilja och resultatbaserad säljmetodik där du driver sälj- och affärsprocessen framåt hela vägen till avslut. En viktig del i processen är att du bygger ett långsiktigt förtroende genom att du lyssnar in kundens behov och levererar utefter det. Utöver detta är du en handlingskraftig och företagsam person som tar initiativ. Avslutningsvis ser du på ditt jobb som en social mötesplats och gillar att arbetet ger dig nya kontakter och relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm/hyrbid
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare