Financial Controller till ISS Facility Services

Financial Controller till ISS Facility Services

Trivs du i en roll med mycket ansvar? Är du en lagspelare som vill bli en del av ett energirikt och positivt arbetsteam? Här erbjuds du en tjänst som Financial Controller hos ett ledande globalt företag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 14 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos ISS Facility services Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

ISS är ett ledande globalt företag inom facility management och workplace experience. De skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som Financial Controller hos ISS har du en bred roll där du kommer att hantera en variation av ärenden, ansvar och frågor. Du kommer att ansvara för Region Syd och stötta regionschef samt de 6 driftscheferna inom regionen. Du ansvarar för att supportera cheferna dagligen och månatligen med uppgifter kopplat till ekonomiprocessen. Du deltar i ledningsgruppen för regionen och bidrar där med rapportering av ekonomiskt resultat samt relaterade frågor.

* Stötta verksamhetens chefer i frågor som rör resultatutveckling samt i bokslutsprocessen
* Leda, samordna och utföra
* Bokslut (säkra intäkter, lönekorrigeringar, periodiseringar och övriga resultatbokningar samt analys)
* Budget/Forecast
*Rapportering, uppföljning och analys
* Review månatligen med affärsområdet
* Delaktig i att säkra processer och arbete relaterat till byte utav ekonomisystem samt byte utav Budget/Forecast-system. Stötta och utbilda driftchefer i övergången
* Säkerställ rapportering och uppföljning för region och driftområden, uppföljningsmöten med driftchefer samt regionschef
* Stötta och utbilda driftchefer i övergången
* Bygga relevanta analysrapporter då behov uppstår

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års erfarenhet av redovisningsarbete, tex i en roll som redovisningsekonom alternativt revisorassistent
* God systemvana
* Mycket goda kunskaper i Excel
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

För att trivas i rollen som Financial Controller ser vi att du är lösningsorienterad och arbetar proaktivt i dialog med organisationen. Du är strukturerad i ditt arbete och detaljorienterad i ditt arbete samt har förmågan att fatta pragmatiska beslut vid behov. Du är stresstålig och är förmögen att prioritera ditt arbete i pressade situationer. Vidare är du kommunikativ och uppskattar arbete i team. Slutligen är du perspektivssökande, och förstår verksamhetens drivkrafter och utmaningar

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.