Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Field Service Engineer till Bauer Media Audio

Har du tidigare erfarenhet som fält- eller servicetekniker inom telekom, broadcast eller radio? Vill du arbeta i en omväxlande och utvecklande miljö i en roll där du får stor frihet under ansvar? Bauer Media söker dig som är en skicklig problemlösare och trivs i en varierande och självgående roll!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bauer Media.

Om företaget

Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning som når fram. De är marknadsledare med 5 miljoner lyssnare per vecka live och on demand i radio och poddar. En miljon av dem nås genom Radioplay och Podplay - deras plattformar för tusentals populära podcasts och radioformat som Mix Megapol, Kvartsamtalet med Gry Forssell med vänner, Rockklassiker, NRJ, Fallen vi aldrig glömmer med Hasse Aro, Helg med Myslund & Anders Bagge.

Bauer Media är en del av Bauer Media Group. De finns i nio länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland, Portugal och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. De är störst i Europa på digital och kommersiell audio. De skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. De kallar det ljudeffekten.

Arbetsuppgifter

Som fälttekniker är du en del av Bauer Medias IT och Tech-avdelning. Teamet består av 11 medarbetare fördelade inom områdena IT, Distribution och Broadcasting. Som fälttekniker arbetar du i team med en annan tekniker och tillsammans hjälps ni åt att lösa både inplanerade arbeten samt akuta ärenden.
I ditt arbete sköter du installation, drift och underhåll av FM och DAB radiosändare med kringutrustning. Du genomför antenninstallationer i master och torn och håller löpande dokumentation av sändarnätet och gör eventuella förändringar enligt uppsatta anvisningar. Många av uppdragen sköter du på egen hand men ärenden som rör mastarbeten gör du tillsammans med den andra tekniker.
Bauer Media har sändare på över 175 platser runt om i landet och den här rollen kräver att du på veckobasis har möjlighet att ta dig till sändare, ibland med kort varsel. Du har en servicebil och möjlighet att utgå hemifrån. Till tjänsten hör beredskap ungefär var sjätte vecka.

Sammanfattningsvis har du följande ansvarsområden i den här rollen:
* Installation, drift och underhåll av radiosändare och kringutrustning.
* Antenninstallationer i master och torn.
* Avhjälpa akuta ärenden och inplanerade arbeten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 1-2 års erfarenhet av en liknande roll som fält- eller servicetekniker inom radio, telekom eller motsvarande område
* Erfarenhet av arbete med testutrustning - nätverksanalysator/spektrumanalysator
* B-körkort
* Flytande svenska i tal och skrift samt god förståelse av engelska i tal och skrift
* Klättercertifikat / mastintyg är starkt meriterande

I rollen som fälttekniker är den ena dagen inte den andra lik. Du kommer löpande ställas inför nya och komplexa tekniska utmaningar och för att trivas i rollen är det viktigt att du är analytisk och en skicklig problemlösare.
Som fälttekniker arbetar du till stor del på egen hand och vi söker därför dig som är självständig och har förmåga att driva ditt eget arbete framåt. Du är flexibel och kan anpassa dig och ditt arbete efter vad situationen och arbetet kräver. I den här rollen får du möjlighet att utvecklas och växa i en roll med stor frihet under ansvar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västerbroplan, Stockholm. Resor i hela Sverige ingår löpande i tjänsten.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 maj 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare