Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Field Application Engineer / utvecklare till Wind River

Ansök nu

Har du några års erfarenhet av programmering och söker en tjänst där du arbetar kundinriktat? Är du även en problemlösare som tycker om att jobba med den senaste tekniken? Hos Wind River får du möjlighet att arbeta på ett världsledande företag som driver den digitala omvandlingen framåt!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Wind River.

Om företaget

Wind River är en global ledare inom utveckling av system och molnbaserad programvara och därmed påskyndar de den digitala omvandlingen av kritisk infrastruktur. Wind River levererar teknisk expertis som möjliggör driftsättning av säkra IoT system. Företaget erbjuder en omfattande programvaruportfölj som är utformad för att kunna utveckla och modernisera mjukvara hos Wind Rivers kunder. Wind River-tekniken finns i mer än 2 miljarder produkter och innefattar bland annat tekniken bakom självkörande bilar, medicinska genombrott, 5G och hållbar energi.

Wind River är ett globalt företag med kontor i över 17 länder världen över. I Sverige är huvudkontoret beläget i Stockholm och du blir en del av ett engagerat och framgångsrikt team. Här får du chansen att växa tillsammans med ett världsledande företag som alltid strävar efter att driva tekniken framåt. I rollen ges du möjlighet att arbeta remote.

Arbetsuppgifter

I rollen som Field Application Engineer är du den tekniska experten och bidrar med din kunskap till Wind Rivers kunder genom Wind Rivers produkt- och tjänsteutbud. Du kartlägger kundernas behov och problem och arbetar med att ta fram lösningar och agerar rådgivande. Du jobbar tätt tillsammans med Account Managers där ni tillsammans arbetar nära affären för att tillgodose kundens behov.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
* Fungera som teknisk kontaktpunkt, bli kundens betrodda rådgivare och Wind Rivers lösningsexpert
* Analysera kunders krav och utarbeta lösningar med hjälp av Wind River-portföljen
* Utveckla affärsplaner med Account Managers i syfte att öka Wind Rivers försäljning
* Representera Wind River på mässor och seminarier

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Krav:
* Civil- eller högskoleingenjör inom datateknik, systemvetenskap eller liknande
* Minst 3 års erfarenhet av backend- och/eller fullstack-programmering
* Kunskap och erfarenhet av embeded Linux
* Kunskap i C eller C++
* Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska

Meriterande:
* DevOps
* Script-språk Python och Bash
* RTOS
* Cloud kunskaper

För att lyckas som Field Application Engineer ser vi att du är en kreativ person som motiveras av att tänka nytt och uttrycka dina unika idéer. Du har en god teknisk förståelse och trivs i en roll som innebär att du agerar lösningsfokuserat. Vidare strukturerar du ditt arbetssätt självständigt och har förmågan samt intresset att knyta nya kontakter. Du är en lagspelare och har en fallenhet för att bygga långsiktiga relationer samt trivs i en roll med mycket kundkontakt. Slutligen är du en kommunikativ och kvalitetsmedveten person och du värderar att alltid leverera god service.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Fast + bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare