Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Field Application Engineer till CODICO

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en bakgrund som ingenjör med goda kunskaper inom elektronikkonstruktion? Söker du efter en kundnära och rådgivande roll i ett snabbväxande bolag med stark internationell etablering? I rollen som Field Application Engineer hos CODICO erbjuds du en familjär kultur, goda utvecklingsmöjligheter och stor frihet under ansvar. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos CODICO Sweden AB.

Om företaget

CODICO grundades 1977 i Österrike och är än idag ett familjeägt bolag med huvudkontor i Wien. CODICO arbetar med försäljning av elektroniska komponenter gentemot flertalet olika branscher, inte minst inom elektrifiering av bilindustrin. CODICO har vuxit starkt under flera år och är idag dryga 200 medarbetare internt och finns idag i 12 olika länder. Etablering i Norden skedde 2015 via uppköpet av Broadband Technology AB.

Arbetsuppgifter

I rollen som Field Application Engineer tillhör du ett internationellt team på fyra personer. Tillsammans besitter ni en bred kompetens runt produkter ur CODICOs produktsortiment riktade mot fordonselektrifiering. Du arbetar i nära samarbete med CODICOs interna säljavdelning och bidrar med din expertiskunskap inom produktsortimentet gentemot företagets kunder inom olika projekt. Genom regelbundna dialoger i parallella projekt agerar du rådgivande i både start- och slutfas av hela projektkedjan. I tjänsten ingår även att vara behjälplig gentemot kunder inom bland annat tekniska supportfrågor och diverse presentationer. Dialogen och mötet med kund sker genom såväl fysiska som digitala möten, och ofta på engelska i fall av internationella samarbetspartners.

Centrala arbetsuppgifter:
* Agera rådgivande gentemot kund i frågor som rör konstruktion av produkter ur CODICOs produktsortiment riktade mot fordonselektrifiering
* Samverka med interna säljorganisationen från start- till slutfas av respektive projekt
* Bistå med expertiskunskap inom tekniska supportfrågor

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant eftergymnasial utbildning, företrädesvis inom elektronik, elektroteknik eller kommunikationsteknik
* Erfarenhet av digital och/eller analog elektronikkonstruktion
* Minst 3 års yrkeserfarenhet, varav minst 1 år inom utveckling
* Förmåga att kommunicera och arbeta i team
* Villighet att besöka kunder för support på plats
* Hög grad av självständighet, personligt ansvar och vilja att lära sig
* Obehindrad i svenska och engelska, tal och skrift
* B-körkort
* Erfarenhet av inbyggd programvara eller Linux-programmering är väldigt meriterande

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en öppen och ödmjuk person som trivs i en rådgivande roll. Mot bakgrund av mängden kundkontakt samt interna samarbetsytor ser vi att du är en prestigelös lagspelare med god kommunikativ förmåga och social kompetens. Vidare ser vi att du är en nyfiken person som strävar efter ständig förbättring, både på ett personligt och kollektivt plan. Vi ser även att du är en strukturerad och noggrann person som tar ett stort ägandeskap för ditt arbete, som drivs framåt på ett självständigt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Gärdet. Hybridarbete fördelat mellan kontoret och hemmet.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Field Application Engineer, FAE, elektronikkonstruktion, kretskort, kretskortkonstruktion, försäljningsingenjör, heltid, Stockholm

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Piteå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga