Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Fastighetstekniker till Property Partner Nordic!

Ansök nu

Trivs du i en roll med varierande arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik? Är du händig och tycker samtidigt om att lösa problem? Då är du Property Partners nya fastighetstekniker! Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Property Partner har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Property Partner är ett privatägt konsultföretag med ett 60-tal medarbetare som arbetar med fastighetsförvaltning och fastighetsteknik. De hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och underlättar vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader Property Partner förvaltar. De erbjuder sin tjänst till de flesta områden inom kommersiell fastighetsförvaltning och anpassar sina åtaganden utifrån de behov som finns hos kunden. Idag förvaltar de över 1,5 miljon kvm fastigheter spritt på ett flertal orter i Sverige. Property Parter vision är att vara ett självklart val vid förfrågningar av fastighetsförvaltning och deras gemensamma värdegrund är att vara en plattform för gott samarbete.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att vara en del av ett familjärt team om 6 fastighetstekniker vilka tillsammans arbetar i Täby Centrum. Bredden på arbetsuppgifter är stor och därmed kommer du att hantera alla möjliga typer av ärenden som kommer in via felanmälan. Det kan till exempel handla om vattenläckage, värmesystem, mätaravläsningar, ventilation etc. Du kommer även att hantera felanmälningar och gå ronder i centrumet. Därtill kommer du även att bemöta och besvara frågor från hyresgäster och kunder i centrumet.

* Gå ronder i centrumet
* Ta emot och hantera felanmälningar
* Bemöta och besvara frågor från gäster och kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års erfarenhet inom fastighetsbranschen
* Erfarenhet från ärendehanteringssystem
* Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift
* Gärna van att hantera verktyg
* Meriterande med B-körkort

I rollen som fastighetstekniker motiveras du av att agera problemlösande och har intresset samt förmågan att fördjupa dig i problem. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Därmed har du ett stort intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Som person är du även öppen för förändringar och räds inte av nya utmaningar. Du trivs med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Täby, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Drifttekniker, Fastighet, Fastighetsförvaltning, Heltid, Täby, Stockholm, Property Partners, Felsökning, Ärendehantering

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare