Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Fastighetsansvarig till Sveriges läkarförbund

Ansök nu

Har du erfarenhet av arbete inom fastighetsförvaltning och trivs i en koordinerande roll med mycket eget ansvar? På Sveriges läkarförbund får du möjligheten att tillhöra en stor organisation som uppmuntrar till individuell utveckling och där värderingar står i centrum!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sveriges läkarförbund.

Om företaget

Sveriges läkarförbund är läkarnas professions- och fackförbund med ungefär 57 000 medlemmar. Läkarförbundet har till uppgift att tillvarata medlemmarnas yrkesmässiga, sociala och ekonomiska intressen och verka för en god och värdig anda inom läkarkåren. Förbundets uppgift är också att främja medlemmarnas utbildningsmässiga och vetenskapliga intressen samt arbeta för en ändamålsenlig utveckling av hälso- och sjukvården.

Hos Sveriges läkarförbund blir du en del av ett härligt gäng som hjälper varandra. De lyckas i sitt uppdrag genom att följa sina värderingar som är att vara engagerande, utvecklande och professionella.

Sveriges läkarförbund erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag samt tillämpar flextid och premiebestämd tjänstepension. De har också en egen personalmatsal där lunch erbjuds till ett förmånligt pris. Sveriges läkarförbund sitter i nyrenoverade lokaler på Villagatan på Östermalm.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsansvarig har du ett koordinerande ansvar över Läkarförbundets fastigheter som består av kontor, lägenheter och fritidshus och dess avtal, både i Sverige och utomlands. Du hanterar, reglerar och ser över avtal t ex gällande organisationens säkerhet och försäkring, där ditt ansvar ligger i att se till att de ständigt innehar avtal som ligger i linje med behoven. Du är kravställare och upphandlare gentemot Läkarförbundets externa fastighetsförvaltare och säkerställer driften i fastigheterna. I rollen ingår vissa tjänsteresor där du besöker fastigheter samt träffar fastighetsförvaltarna för att säkerställa fungerande lokaler och samarbete.

Du är en nyckelperson för att stärka och vidareutveckla samarbetet mellan Sveriges läkarförbund och fastighetsbolagen där du har kontinuerlig kontakt med fastighetsförvaltarna. Du ansvarar över koordinering av projekt, underhållsplanering och diverse felanmälningar. Du ansvarar även för säkerhetsfrågor, både fysisk säkerhet, brandsäkerhet samt personskydd.

Några av dina arbetsuppgifter är:
* Kontaktperson gentemot fastighetsförvaltningen
* Ansvar över underhållsplanering samt affärsplaner, genomförande och uppföljning
* Samordning med projektledare, ekonomi och lokala förvaltare
* Löpande kontakt med entreprenörer och uppföljning att inköpta tjänster utförs enligt avtal
* Ta emot felanmälningar, åtgärda och rapportera
* Säkerhetsfrågor och säkerhetsansvar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildning inom fastighetsförvaltning/fastighetsingenjör/byggnadsingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* 3-5 års erfarenhet inom Facility Management
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* B-körkort

För att passa i rollen ser vi att du har en förmåga att kunna prioritera ditt arbete för att sedan utföra dina uppgifter med en stark egen drivkraft. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Du är flexibel vilket innebär att du kan anpassa ditt arbete efter situation och du trivs bäst i en varierande roll där dina arbetsuppgifter kan ändras från dag till dag. Eftersom du i rollen har många kontaktytor lägger vi stor vikt vid din förmåga att kunna kommunicera och bygga relationer. Slutligen ser vi även att du trivs i en roll där service står i centrum och där din ambition ständigt är att leverera goda resultat. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Villagatan 5
Lön: Enligt överenskommelse

Facklig representant (Akademikerföreningen) är Pelle Avelin 08-790 33 54
Facklig representant (SRAT) är Kristina Larsson 08-790 33 00

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare