Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Fältservicetekniker / IT-tekniker på fält

Ansök nu

Har du ett stort tekniskt intresse, arbetat med något tekniskt och trivs ute på fältet? Är du även händig och söker en utmanande tjänst som kan erbjuda dig fina utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Vid en intervju med Bravura får reda på mer information om företaget.

Arbetsuppgifter

Som en Fältservicetekniker kommer du att vara ute på fältet och arbeta direkt hos kund med utgångspunkt från ett av företagets kontor. Ditt arbete kommer att vara mångsidigt och variera beroende på kundens behov. Det kan inkludera installation, felsökning och reparation av olika tekniska enheter, såsom kassasystem, skannrar, arbetsstationer, bankomater, switchar, accesspunkter, servrar och lagringsenheter.

Företaget har en bred kundkrets inom områden som finans, handel och kontorsmiljöer och utför olika typer av teknisk service, inklusive hantering av incidenter och IMAC (Install, Move, Add, Change) för alla deras kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Något års arbetslivserfarenhet inom installation av hårdvara, nätverk, skrivare och annan utrustning
* Kunskap inom Windows-miljön
* Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
* Händig och stort tekniskt intresse
* B-körkort

För att lyckas i rollen är du kommunikativ, strukturerad och flexibel. Du trivs med att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål och är redo att anpassa dig till varierande arbetsuppgifter hos olika kunder. Din förmåga att kommunicera tydligt och lösa tekniska problem är avgörande.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 nov. 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare