Fältmekaniker till Scantruck

Fältmekaniker till Scantruck

Är du en mekaniker som är på jakt efter nya spännande möjligheter? Hos Scantruck får du möjlighet att arbeta inom ett ambitiöst och växande företag med goda möjligheter till personlig utveckling!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Scantruck AB.

Om företaget

Scantruck är idag en av Sveriges största leverantörer av entreprenadmaskiner, teleskoplastare och kranar. Scantruck är en del av N.C. Nielsen-gruppen som bland annat inkluderar N.C. Nielsen A/S, som är Danmarks största leverantör av gaffeltruckar, terminaltraktorer och internt transportmaterial. Scantrucks danska moderbolag grundades 1996 och har sedan dess växt, Scantruck har funnits på den svenska marknaden sedan 2014. Scantruck är generalagenter för världskända märken som Manitou, SENNEBOGEN, Weycor, GMG, PB Platforms, och Platform Basket. I Sverige har Scantruck huvudkontor i Rosersberg.

Arbetsuppgifter

I rollen som fältmekaniker hos Scantruck arbetar du med att utrusta, klargöra, prova och leveransbesiktiga samt genomföra service och olika reparationsarbeten på entreprenadmaskiner ute hos Scantruck kunder. Både hydraulik- och elektronikarbete liksom lättare svetsning och tillverkning av till exempel fästen förekommer. Du utgår hemifrån med servicebil och arbetar ute hos Scantrucks kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* 1-2 års erfarenhet av arbete som mekaniker
* Gymnasieutbildning inom fordonsteknik, tunga maskiner eller likvärdig teknisk utbildning
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Tidigare erfarenhet av service och reparationer av entreprenadmaskiner är meriterande
* B-körkort

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt och således är du en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.