Hoppa till innehåll

Extrajobb som NOC-operatör till Transtema Network Services

Är du serviceinriktad och trivs i samarbete med andra? Är du samtidigt student med ett stort intresse för IT och nätverk? Hos Transtema får du vara med och driftsäkra ett av Sveriges största 3G-nät! Du kommer att ingå i ett NOC-team där du erbjuds en gedigen utbildning för att tryggt kunna övervaka och underhålla mobilnätet. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Transtema. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

På Transtema får du vara med och bygga, underhålla och sköta driften av Sveriges kommunikationsnät. Det handlar om framtidens 5G-nät, om att se till att fibernätet aldrig ligger nere och om att bygga ut laddningsinfrastrukturen för elfordon. För att bara nämna några saker.

Du blir en del av ett spännande företag som växer snabbt och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Transtema har behov av många olika kompetenser, som t. ex. servicetekniker, projektledare och projektörer. Men oavsett din roll så arbetar du ofta nära deras kunder. Transtemas kultur präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar och engagemang för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter

Som NOC-operatör ingår du i ett skiftgående team med uppgift att hålla nätet fritt från driftstörningar 24/7 365 dagar om året. Som NOC-operatör ansvarar du bland annat för att övervaka ett av Sveriges största 3G-nät, analysera incidenter och eskalera dessa till rätt instans för felavhjälpning. Eftersom du ingår i 24/7-driften arbetar du treskift vilket innebär dags-, kvälls- och nattpass. Tillsammans arbetar du med teamet för att säkerställa att det ständigt levereras ett felfritt nätverk. Du kommer initialt att få en gedigen utbildning av Transtema på en månad.

Arbetsuppgifter innefattar att:
* Övervaka och filtrera inkommande larm från olika typer av nätverk
* Analysera incidenter, felsöka och skapa felhanteringsärenden.
* Eskalera ärendet till berörd part via samtal och mejl vid behov
* Ta ut och analysera statistik från nätet
* Analysera, godkänna och hantera planerade arbeten i nätet
* Skapa arbetsorder till organisationen Fältservice
* Sköta in- och utpasseringar på siter
* Hantera alla ärenden utifrån satta kund SLA/KPI:er

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant utbildning eller erfarenhet från NOC/driftcentral
* God kännedom om olika nätverk inom IP och telefoni samt deras relation till andra nätverk
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

För att vara framgångsrik i rollen som NOC-operatör tror vi att du är en driven person som har ett stort servicemindset och som gillar att lösa problem. Därtill är du en person som trivs med att arbeta i team med andra och i kombination med det kan hantera kunder. Du är dessutom noggrann, har en god prioriteringsförmåga och är ansvarsfull på sin arbetsplats. Du är en flexibel person som är nyfiken på att lära dig nytt och utvekclas.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (43 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Hudiksvall
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga