Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Extrajobb som Kontorsassistent / Office Assistant till Symphony

Ansök nu

Är du student och ute efter ett meriterande extrajobb? Vill du arbeta administrativt där du får användning av din strukturerade sida och samtidigt arbeta med människor? Vi söker dig som motiveras av att förmedla god service och som vill arbeta i en roll med varierade arbetsuppgifter som kontorsassistent till Symphony!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Symphony. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Symphony startade 2014 som en meddelandeplattform för att lösa datasäkerhet och efterlevnad, vara en plattform med öppen arkitektur och underlätta kommunikation mellan företag i realtid. Idag är Symphony den vanliga kopplingen för arbetsflöden på marknaden.

Symphonys användarbas är den största inom Financial Services. Idag har Symphony över en halv miljon användare och betjänar fler än 1 000 institutioner.

Symphony finns globalt, med kontor i bland annat London, New York, Singapore och Hong Kong, med kontor i Stockholm. Här sitter utvecklare som dagligen skapar bättre lösningar för Symphonys kunder.

Arbetsuppgifter

Som kontorsassistent ansvarar för att kontorets allmänna ytor hålls rena och snygga. Du stöttar och hjälper kollegor som kan tänkas behöva hjälp med kontorsmaterial och leveranser. Du sköter även posthantering. Du beställer och köper i mat, fika och frukt till kontorets medarbetare och stöttar dem vid allmänna frågor om kontoret.
Din arbetsdag är varierande då du arbetar med de uppgifter som är mest prioriterade för stunden.

Koncernspråket är engelska och chefen för Office Management globalt sitter i London, en person som du har mycket kontakt med. Sverigechefen sitter på kontoret i Stockholm.

Jobbet är ett deltidsarbete och vi söker därmed dig som har ett annat arbete eller är student som kan jobba ca 10 timmar i veckan, ca 5 timmar åt gången på flexibla arbetstider.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du har en annan sysselsättning om minst 50% såsom annat jobb eller student
* Erfarenhet av serviceyrket
* Tidigare arbete som receptionist eller kontorsassistent är mycket meriterande
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

För att trivas i tjänsten är du serviceminded och tycker om att hjälpa andra. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att ha ordning och reda omkring dig. I ditt bemötande till andra är du alltid trevlig och professionell. Det är även viktigt att du är flexibel och kan hantera oförutsedda situationer.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

OBS, DIN ANSÖKAN BEHÖVER INKLUDERA CV PÅ ENGELSKA.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare