Executive Assistent till förbund i centrala Stockholm

Executive Assistent till förbund i centrala Stockholm

Har du tidigare erfarenhet från rollen som VD-assistent och trivs med att arbeta i en assisterande roll? Är du noggrann och serviceinriktad och vill arbeta på en organisation som bedriver ett omfattande näringspolitiskt arbete? Vi söker dig som trivs på en flexibel arbetsplats och som har en god känsla för struktur och koordinering.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Förbundet är en arbetsgivar- och branschorganisation för vårdgivare som bedriver vård och omsorg i privat regi, till exempel i form av aktiebolag, kooperativ eller ideella föreningar. De arbetar för ökad valfrihet och mångfald inom vård och omsorg och tydliggör den privat drivna vårdens betydelse för samhället och hjälper till med alla personalfrågor, från anställning till uppsägning. Föreningen har ca 2000 medlemsföretag med 105 000 årsanställda. Kontoret ligger på Östermalm i Stockholm och du blir en del av ett team på 13 personer.

Arbetsuppgifter

I rollen som Executive assistent jobbar du supporterande mot förbundsdirektören och hjälper till med all praktisk planering. Detta innefattar administrativa uppgifter som att föra protokoll, ekonomi- och kalenderadministration och möteskoordinering. Arbetet innefattar mycket formaliahantering som styrelseutskick och granskning av handlingar. I mån av tid hjälper du även övriga medarbetare.

* Praktisk planering för förbundsdirektören
* Föra protokoll, kalenderadministration och möteskoordinering
* Ekonomiadministration
* Styrelseutskick och granskning av handlingar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av styrelseadministration
* Meriterande med akademisk utbildning
* Kunskap i Office-paketet

För att trivas i rollen är du en självgående person som genom ett starkt driv och engagemang har förmågan att strukturera och planera ditt arbete väl. Då du kommer att arbeta nära företagets förbundsdirektör trivs du med att samarbeta med andra såväl som att kunna ta egna initiativ och driva på ditt arbete och resultat. Arbetet innefattar nära dialog med olika medarbetare i organisationen vilket kräver att du har en god kommunikativ förmåga och vågar ta initiativ i dessa sammanhang. Du trivs med ett högt arbetstempo, är noggrann och är van vid att hantera flera uppgifter parallellt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Östermalm, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.