Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Entreprenadchef till Sh Bygg

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av en ledande roll inom byggbranschen? Motiveras du dessutom av att ha en nyckelposition och vara med och bygga upp ditt eget entreprenadchefsområde? Sh bygg erbjuder en utvecklande roll där du till stor del får vara med och påverka.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sh bygg.

Om företaget

Sh bygg är ett av Sveriges absolut äldsta familjeägda entreprenadföretag. De arbetar med små som stora projekt och utför deras uppdrag som totalentreprenader. Sh ser sig som en familj och hjälps åt, tar ansvar för det dem gör. Sh bygg ser till att inkludera alla och har kul tillsammans för det ger bättre kvalitet och sammanhållning samt en friskare vardag. Sh bygg har kontor i Uppsala, Stockholm, Enköping och Östhammar. SH bygg erbjuder ett spännande arbete som ger stimulans där du till stor del kan vara med och påverka.

Arbetsuppgifter

I rollen som entreprenadschef har du en nyckelposition på företaget och arbetar i en övergripande roll. Inledningsvis kommer du att ansvara för att bygga upp ditt eget entreprenadchefsområde, inklusive affärer och medarbetare i Upplands Väsby. I de projekt du själv startar ansvarar du för personal, ekonomi, kvalitet och miljö. Du leder projekt och personal genom hela byggcykeln och säkerställer att deadlines hålls. I tidiga skeden i processen samarbetar du med inköpare och kalkylatorer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
* Leda och genomföra offert- och anbusinlämning.
* Personal- och arbetsmiljöansvar; leda, engagera och utveckla dina medarbetare.
* Bedriva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträva nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö.
* Att tillse att projektansvariga, personal och övriga resurser med erforderlig kompetens tillsätts i uppdrag och projekt.
* Övergripande ansvar för budgetfrågor, så som prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp, med stöttning av dina kollegor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial byggteknisk examen eller motsvarande erfarenhet
* 2-5 års erfarenhet av en liknande roll med arbetsledaransvar i byggbranschen
* Erfarenhet och förståelse över ekonomi, förhandling, budget och avtals- och entreprenadjuridik i projekt
* Flytande kunskaper i svenska, tal och skrift
* B-körkort

För att lyckas i rollen är du självgående och trivs att arbeta drivande under stort eget ansvar. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Du är noggrann och har förmågan att strukturera och planera projektet från uppstart till leverans där budget och tidsplaner är i fokus. Du arbetar i en omväxlande miljö där din energi, flexibilitet och ditt engagemang är avgörande för en lyckad leverans och fortsatt gott samarbete med interna och externa kontakter.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Upplands Väsby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare