Elektriker till Nynas

Elektriker till Nynas

Har du kompetens inom el från studier eller arbetslivserfarenhet? Är du en lagspelare som vill arbeta tillsammans med likasinnade kollegor på en avdelning med högt i tak? Som elektriker får du möjligheten att utvecklas inom El-och Instrumentavdelningen på ett företag med familjär kultur som proaktivt arbetar med ständig kompetensutveckling.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nynas.

Om företaget

Nynas har funnits i Sverige sedan 1928-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt Bitumen vilket används som bindemedel vid asfaltläggning. Nynas arbetar aktivt för en modern och hållbar utveckling och användning av olja vilket visar sig i olika delar av bolaget. Bland annat Bitumen som används vid framtagning av asfalt där Nynas produkt ger en avsevärt längre hållbarhet än andra produkter inom samma område och där det även går att återanvända asfalten. I Sverige har Nynas raffinaderier i Göteborg och Nynäshamn, där denna tjänst är placerad. Huvudkontoret är beläget i Johanneshov, Stockholm. Företagskulturen beskrivs som familjär där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

I rollen tillhör du Underhållsavdelningen, där det finns möjligheter att växa och utvecklas inom flera olika områden. Nynas arbetar proaktivt med kompetensutveckling både på grupp- och individuell nivå.

Arbetsuppgifter

I rollen som elektriker arbetar du med allt från enklare servicearbeten till felsökningar och avancerade renoveringar. Du är en del av en kombinerad El- & Instrumentavdelning där ditt ansvarsområde är elektrisk utrustning. Dina primära arbetsuppgifter är att upprätthålla och förbättra raffinaderiets anläggningstillgänglighet genom att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll samt att supportera instrumenttekniker. Avdelningen strävar hela tiden mot uppsatta mål samt att avsluta tilldelad veckoplan efter bästa förmåga och förutsättningar.

Som elektriker är du en del av en avdelning om tolv medarbetare. Du arbetar 7-16, måndag till fredag. Det ingår beredskap på kvällar, nätter och helger. Beredskapen är upplagd efter ett rullande schema och innebär att du ska kunna inställa dig med kort varsel.

Arbetsuppgifter
*Arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll samt supportera instrumenttekniker
*Aktivt medverka till att avdelningen strävar mot uppsatta mål, KPIer samt avsluta tilldelad veckoplan efter bästa förmåga
*Aktivt arbeta för kvalitets- och miljöförbättrande åtgärder även utanför det direkta ansvarsområdet och över avdelningarna
*Planera för reservdelshållning och beredning av arbeten på elektrisk utrustning
*Avrapportera och tidsrapportera självständigt samt planera underhållsaktiviteter i samråd med planerare i systemet
*Aktivt upprätthålla en god kamratlig och säker kultur inom alla åtaganden och i samarbete med avdelningen
*Ingå i beredskapsgruppen

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du har en gymnasial examen med elektrisk inriktning eller motsvarande
* Du har goda IT-kunskaper
* Kompetens och förståelse att läsa ritningar och annan teknisk dokumentation
* Flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska, tal och skrift
* Du har B-körkort
* Erfarenheter från liknande befattning eller motsvarande inom industriunderhåll är en merit

Du är en säkerhetsmedveten och ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ och tycker om förändring. Du är självgående och har inga problem att lyfta blicken för att se potentiella förbättringar. I förbättringsarbetet behöver du ofta samarbeta med fina kollegor i andra yrkesgrupper och vi tror därför att du som söker är en lagspelare med ett genuint intresse att arbeta både med människor och teknik på en underhållsavdelning med elektriker och instrumenttekniker. Det finns goda möjligheter att utveckla sin kompetens inom båda El- & Instrumentområdena hos Nynas.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Nynäshamn
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.