Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Ekonomiassistent till Atradius

Ansök nu

Har du en bakgrund inom ekonomi och lockas av att arbeta på ett internationellt ledande bolag under sommaren? Atradius söker nu en ekonomiassistent som vill vara en del av det svenska kontoret där du ges stora utvecklingsmöjligheter. Ta chansen och sök idag!

Om tjänsten

Det här är ett sommaruppdrag på 4 månader med goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Atradius. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Atradius är en av världens största globala aktörer inom kreditförsäkring. Från mer än 160 kontor i 54 länder över hela världen erbjuder Atradius tjänster och produkter inom kreditförsäkring, garantier och inkasso. I Sverige är Atradius en av Sveriges ledande leverantörer av kreditförsäkring och garantier som alltid strävar efter att ge bästa möjliga service och på så sätt skapa starka relationer med sina kunder. Deras kunder finns representerade i olika branscher och storleken på företagen varierar från små till stora företag.

Kontoret i Stockholm är beläget på Rådmansgatan i centrala Stockholm där 32 drivna och engagerade medarbetare erbjuder global service med ett lokalt fokus. Astradius Sverige värderar en familjär och stark sammanhållning högt och utför gemensamma aktiviteter såväl innanför som utanför arbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent på Atradius kommer du att utföra och ansvara för den löpande redovisningen av den svenska filialen. Det innebär framför allt bokning av dagliga in- och utbetalningar, avstämningar av balanskonton, hantering av kund- och leverantörreskontra samt delaktig i upprättande av månadsbokslut och årsbokslut. Du kommer att arbeta i företagets användarsystem Oracle samt Excel. Du kommer ha nära samarbeten med framför allt ekonomichefen samt övriga avdelningar på det svenska kontoret och även med ekonomienheten i andra länder. Övergripande arbetsuppgifter:

* Bokning av dagliga in- och utbetalningar samt avstämningar av balanskonton
* Hantering av kund- och leverantörreskontra samt delaktig i upprättande av månadsbokslut och årsbokslut
* Arbeta i systemet Oracle samt Excel
* Samarbeta med samtliga avdelningar på svenska kontoret samt ekonomienheten i andra länder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
* Tidigare arbetserfarenhet inom ekonomi
* Goda kunskaper i Excel
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

För att trivas i rollen som ekonomiassistent ser vi att du är en strukturerad person som har förmågan att planera och utföra ditt arbete noggrant med högsta kvalitetstänk. Vidare är du en kommunikativ och social säker person som trivs i en roll som innebär många kontaktytor såväl externt som internt. Du tar därmed gärna initiativ till ett första samtal och trivs med att samarbeta med andra. Slutligen ser vi att du är en självgående person som har förmågan att driva dina projekt självständigt framåt.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare