Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Ekonomiassistent för kommande rekryteringar

Letar du efter nya utmaningar där du får utvecklas inom ekonomi? Är du en noggrann och strukturerad person som har tidigare erfarenhet som ekonomi- eller redovisningsassistent? Vi vill nu träffa dig som är intresserad av nya utmaningar för ett förutsättningslöst möte och höra mer om din erfarenhet och kompetens! Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

På Bravura har vi återkommande förfrågningar från företag som söker efter kompetens inom ekonomi. Såväl juniora som seniora positioner för både rekryteringar och konsultuppdrag. Vi träffar löpande intressanta kandidater på förutsättningslösa intervjuer. Sök därför denna tjänst för att bli tillgänglig för jobberbjudanden som kan vara en bra match för dig i framtiden. Har du en intressant profil kommer vi ta kontakt med dig inom kort!

Om företaget

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framför allt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Arbetsuppgifter

I ekonomirelaterade tjänster arbetar du med brett ekonomiarbete och du tillhör företagets ekonomiavdelning. Exempel på arbetsuppgifter är att hantera inkommande och utgående kund- och leverantörsfakturor, kontera och bokföra utlägg, avstämningar, besvara betalningspåminnelser och analysera eventuella differenser i det ekonomiska flödet. Du kan arbeta såväl med löpande uppgifter som med felsökning i fakturaflödet, där du utreder, analyserar och åtgärdar eventuella fakturaavvikelser. Utöver detta kan också fakturahantering ingå, där du skannar in fakturor och för över dem till leverantörsfakturasystemet, konterar och skapar betalningsförslag. Du arbetar vanligtvis nära företagets redovisningsekonom och hjälper till med de uppgifter som behövs, så som att stötta upp i den löpande bokföringen samt vid månadsbokslut. Andra administrativa uppgifter kan också förekomma. Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa ett effektivt och välfungerande ekonomiarbete på företaget.

Övergripande arbetsuppgifter:
* Hantera inkommande och utgående kund- och leverantörsfakturor
* Stötta upp i den löpande bokföringen samt vid månadsbokslut
* Kontera och bokföra utlägg
* Besvara betalningspåminnelser och analysera eventuella differenser
* Samarbeta med kollegor på ekonomiavdelning med övriga administrativa uppgifter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Och/eller
* Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, exempelvis som ekonomi- eller redovisningsassistent
* Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
* God dator- och systemvana, gärna erfarenhet av Excel
* Stort intresse för siffor och ekonomi

För att vara framgångsrik i roller inom ekonomi ser vi att du har förmågan att strukturera ditt dagliga arbete för att effektivt kunna föra ditt arbete framåt. Vi tror även att du är en problemlösande, ambitiös och nyfiken person som vill lära dig samt utvecklas. Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och att ta ägandeskap för ditt arbete och din utveckling. Vidare är du analytisk och har förståelse för hela flöden och processer. Du är alltid noggrann och strävar efter att leverera hög kvalitet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 maj 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare