Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Ekonomiadministratör till Color Systems

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi? Är du därtill en person som trivs i en roll där du får ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt? Hos Color Systems erbjuds du en utvecklande och varierande roll i ett team med god sammanhållning. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Color Systems.

Om företaget

Color Systems är ett specialistföretag som jobbar med tjänster och produkter inom storformatsproduktion. De jobbar över hela Sverige och gör även en del konsultuppdrag i övriga Norden. De ser till att alltid förse sina kunder med rätt kompetens, kvalitet och utrustning.

Color Systems grundades hösten 2006 av Magnus Edfeldt och Torbjörn Hedén. Redan innan starten hade företaget mångårig erfarenhet från branschen. Sedan dess har de haft en stabil tillväxt samt nästintill obefintlig personalomsättning, vilket vittnar om deras nöjda medarbetare och familjära kultur.

Color Systems värnar högt om sina medarbetare, och idag är de totalt 16 personer på kontoret i Vällingby. Gruppen består av tekniker, säljare, lager/ logistik samt ekonomi/administration.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör hos Color Systems har du en central roll i organisationen där du får möjlighet att arbeta med stor variation inom ekonomi och administration. Du sitter som primärt ansvarig för företagets löpande ekonomiarbete, detta innebär hantering kundreskontran och leverantörsreskontran såväl som den löpande bokföringen. Vidare ansvarar du även för lönehantering och momskontroller. Utöver arbete inom ekonomi ansvarar det även för hantering av order och inköp.

I rollen ingår många kontaktytor, både interna och externa, du samarbetar nära med kollegor samt har kontakt med kunder och leverantörer.

* Hantering av leverantörsfakturor i Visma, attestera och koppla mot inköpsorder/följesedel
* Manuell hantering av utländska leverantörsfakturor och betalningar
* Fakturering av ordar och avtal, stämma av pris eventuella rabatter och fraktkostnader
* Återrapportera inbetalningar till företagets Bankgiro
* Korrigering/kreditering av fakturor, samt kontroll av förfallna fakturor, samt
* Bevaka orderinflöde och ta emot inkommande beställningar från kunder, registrera order i system
* Skapa beställningar i Visma och skicka till leverantör

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet ekonomi och löpande bokföring
* God dator- och systemvana, samt goda kunskaper i Office-paketet
* Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad och noggrann, och trivs i en roll där du får ta ägandeskap för att driva ditt arbete framåt. Du är en positiv och öppen person som trivs i en roll med flera kontaktytor. Du trivs med att arbeta självständigt, och ser lösningar snarare än problem tack vare din initiativrika sida. Du motiveras av att ta initiativ, och kommer gärna med förslag på förbättringar och effektiviseringar i arbetet. Vidare är du prestigelös och ser inga problem med att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Vällingby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare