EDI-koordinator / systemkoordinator till Dagab

EDI-koordinator / systemkoordinator till Dagab

Har du tidigare erfarenhet av administrativa processer inom logistik, ekonomi eller inköp? Är du duktig på att förstå samband och har ett intresse för system och informationsflöden? Då är den här rollen hos Dagab för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dagab.

Om företaget

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft - och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Som medarbetare på Dagab blir du del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och gott kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

Arbetsuppgifter

I rollen som EDI-koordinator ansvarar och driver du processen för att ansluta Dagabs leverantörer till EDI-kommunikation enligt GS1-standarden för handelsflödet ESAP20. Det innebär bland annat att du tillsammans med ytterligare tre EDI-koordinatorer ansvarar för att starta upp anslutningsaktiviteter, koordinerar och genomför tester med leverantörer för att medverka till att implementeringen håller en hög kvalitet. Du har också ett informationsansvar till interna och externa parter som påverkas av en driftsättning. Utöver detta ansvarar du också för att hantera och följa upp felsökning. Du är också behjälplig om kunder/leverantörer exempelvis behöver göra korrigeringar eller ändringar i systemet. Just nu är Dagab i en fas kopplat till EDI som innefattar förvaltning, utveckling och hantering av befintliga uppsättningar och kunder/leverantörer.

* Anslutning av leverantörer till EDI-kommunikation för ESAP20
* Koordinering och testning inför implementation
* Ansvarig för information till interna och externa intressenter som påverkas/berörs av EDI
* Löpande service, support och stöd för felsökning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik, inköp eller systemvetenskap (meriterande)
* Erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter, föredragsvis kopplat till logistisk, inköp eller ekonomi
* Erfarenhet av att arbeta systeminriktat där du exempelvis varit superuser eller tekniskt/administrativt ansvarig
* Erfarenhet av SAP (meriterande)
* Erfarenhet av EDI och ESAP20 (mycket meriterande)
* Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

För att trivas i den här tjänsten är du en person som trivs i en självgående och ansvarstagande roll. Du är en del av ett team varför det också är viktigt att du är hjälpsam och samarbetsinriktad. Rollen innefattar även mycket kontakt med externa parter varför det är viktigt att du är kommunikativ och trivs med sådana inslag i arbetet.
Arbetet ställer krav på att du är strukturerad och noggrann med förmåga att se både detaljer och helhet. Din förmåga att kunna se såväl detaljer som helhet och samband tror vi också kommer från din analytiska förmåga. Vi tror att du som söker är nyfiken och vill lära dig nya saker och har ett intresse för teknik, system och informationsflöden.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 apr 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.