E-commerce manager till Grand Shoes, Footway Group AB

E-commerce manager till Grand Shoes, Footway Group AB

Brinner du för e-handel, motiveras av utmaningen i att ansvara över utveckling, lansering och ledning av den digitala försäljningskanalen och rör dig enkelt mellan det operativa och det strategiska arbetet för att nå ett önskat resultat? Då kan det vara dig vi söker till rollen som E-Commerce Manager till Grand Shoes, Footway Group AB.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Footway AB.

Om företaget

Footway grundades 2010 och driver specialiserade webbutiker som gör det möjligt för kunder och tillverkare att träffas. Footways onlinebutiker finns idag på 24 marknader och servar årligen över 3 miljoner kunder med ca 800 varumärken.
Grand Shoes är en specialiserad e-handlare med fokus på skor och kläder i större storlekar. Grand Shoes erbjuder skor från storlek 47 och uppåt och har sedan starten byggt upp en stark position i sin nisch genom tydligt fokus på ett attraktivt produktutbud och hög kundnöjdhet. Butikens ambition om att vara i framkant genom hela köpresan återspeglas i ett snittbetyg på 4,9 hos TrustPilot.

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du tätt tillsammans med Store Managern för Grand Shoes. Ditt ansvar är att utveckla affärerna och med ett affärsmässigt helhetsansvar skapa kundvärde, kundupplevelse, och lönsamhet.
Det gör du genom att analysera tidigare försäljning, och följa statistik på antal besökare etc på siten. Vidare arbetar du med att skapa och uppdatera content, nå ut till kunder på nya och befintliga marknader och samtidigt ha en strategi för att optimera kundnöjdhet samt stimulera lojalitet hos befintliga kunder. Du kommer även arbeta en hel del med inköp och är således point-of-contact mot butikens nyckel-leverantörer.

Dina primära arbetsuppgifter är,
* Analysera tidigare försäljningssiffror, se över statistik för antal besökare på siten etc
* Skapa content
* Vara nytänkande och hitta nya arbetssätt
* Leverantörssamarbeten

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet och god förståelse inom digital marknadsföring antingen från arbetslivet eller studier
* Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
* Ett genuint intresse för trender inom området för att hela tiden ligga i framkant när det kommer till utveckling och lösningar
* Meriterande med erfarenhet från liknande bransch och/eller erfarenhet av ekonomirelaterat arbete

Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Du bidrar med nya idéer och perspektiv och testar mer än gärna nya arbetssätt. Därtill är du inte rädd att ta egna initiativ för att nå dit du vill. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar såväl självständigt som tillsammans med Store Managern där du driver ditt arbete framåt, och det är också i en sådan roll som du trivs bäst. Du är en handlingskraftig person som gör saker direkt istället för att skjuta på dem, vidare räds du inte att kavla upp ärmarna när det behövs. Du har en analytisk förmåga som gör att du kan omvandla nyckeltal/strategier till konkreta aktiviteter som ger resultat. Rollen har många kontaktytor varför en god kommunikativ- och samarbetsförmåga är av stor vikt. Då bolaget är inne i en tillväxtfas ser vi att du är flexibel och trivs med att arbeta i ett föränderligt och prestigelöst arbetsklimat

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.