Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Dynamics 365 Technical Specialist till Zelly

Publiceringsdatum
30 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Letar du efter en central roll med varierande arbetsuppgifter i ett snabbväxande IT-bolag? Trivs du med att arbeta både strategisk och operativt? I så fall kan denna tjänst vara det rätta steget för dig och din karriär!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Zelly.

Om företaget

Zelly är ett ungt, snabbt växande Cloud-bolag som har fått den globala utmärkelsen som årets Microsoft Partner Morden Workplace för SMB! Zelly levererar alla Microsofts moln: Modern Work, Azure och Business Applications. Zelly förespråkar en Cloud first approachs och att nyttja synergierna i Microsoft Cloudplattfrom. Zelly är den perfekta arbetsplatsen för dig som vill utvecklas, gillar att ta ansvar och kunna ha möjligheten att påverka din arbetsplats.

Läs mer om Zelly här: https://zelly.se/

Arbetsuppgifter

I rollen som Technical Specialist kommer ditt primära ansvar vara att driva och leda implementationsprojekt och utvecklingsprojekt inom Dynamics 365 och Power Platform. Du kommer ingå i ett mindre team där processer och arbetssätt är under uppbyggnad och därmed får du möjlighet att växla mellan operativt, taktiskt och strategiskt arbete. Detta är en senior roll och därför förväntas du ta stort eget ansvar tillsammans med ditt team.

Vardagen kommer innebära mycket kontakt med kunder och arbetet varierar mellan allt ifrån att sätta upp och konfigurera lösningar, specificera anpassningar och integrationer till att hålla i workshops och utbilda kunderna.

Låter det intressant? Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Sammanfattning av primära arbetsuppgifter

* Driva och leda implementationsprojekt och utvecklingsprojekt inom Dynamics 365 och Power Platform

* Hantera operativa, taktiska och strategiska arbetsuppgifter som en senior specialist

* Ansvara för konfiguration av lösningar samt specifikation och implementering av anpassningar och integrationer för att säkerställa effektivitet och målanpassning

* Genomföra olika typer av felsökningar

* Planera och genomföra projekt för att bygga ut och förbättra lösningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 2 års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Vi värdesätter och uppmuntrar också dig med längre erfarenhet att ansöka, då ytterligare kompetens och djupare expertis välkomnas för att stärka teamet.

* Har arbetslivserfarenhet utav Dynamics 365: Sales, Customer Service, Field service, Marketing (meriterande)

* Erfarenhet utav Power Platform (Dataverse, Power Automate, Azure Logic Apps)

* Har arbetslivserfarenhet utav Azure

Som person ser vi gärna att du självständig och visar egna initiativ. Du motiveras utav att lära dig nya saker och hålla dig uppdaterad inom de senaste teknikerna. Flexibilitet och en stor anpassningsförmåga är viktiga egenskaper, och du bör tycka att det är inspirerande att vara med och bygga upp arbetsavdelningar, processer och metodik. Frihet under ansvar är en grundläggande princip som präglar ditt arbete i denna roll.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 mars 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.