Drifttekniker till Nobina

Drifttekniker till Nobina

Har du tidigare erfarehet av rollen som drifttekniker och lockas av en arbetsplats där du har möjlighet att vara en viktig del av vardagen för miljoner människor? Som drifttekniker hos Nobina får du möjlighet att arbeta inom en spännande bransch på ett företag som värderar öppenhet och engagemang högt!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nobina.

Om företaget

Nobina är ett av Nordens ledande bussföretag och operatör inom kollektivtrafiken med cirka 12 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I Norden har Nobina närmare 4000 bussar. De bedriver trafik åt bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Tjänsten är stationerad på Huvudkontoret som är beläget i Solna. Företagskulturen är öppen och välkomnande där engagemang och kompetensutveckling värderas högt. På Nobina får du möjligheten att jobba i en spännande bransch där du som medarbetare är en viktig del av vardagen för miljoner människor.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker hos Nobina tillhör du bolagets IT-service och operationsavdelning, som drifttekniker verkar du inom operations-delen av avdelningen. Det är en bred roll och dina ansvarsområden består av arbete med bolagets infrastruktur samt underhåll av bolagets servrar. Arbetet är primärt operativt med organisationens datasystem och kringutrustning såsom applikationsservrar, databasservrar, webbservrar, datorer, skrivare och lagringsenheter varav en bred teknisk kompetens och erfarenhet önskas. Du arbetar med att konfigurera, installera, underhålla och uppgradera hårdvara och mjukvara och medverka i teamet med din kompentens i projekt rörande drift och infrastruktur.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst två års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
* Erfarenhet av arbete i Microsoft O365 samt med VMWare och Hyper-V
* Erfarenhet av arbete i Citrix
* Erfarenhet av servrar och It-säkerhet
* B-körkort

För att bli framgångsrik i rollen som drifttekniker hos Nobina är du en person som tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du håller alltid din deadline. Du kan göra det eftersom du planerar ditt arbete noggrant och ber om hjälp när det behövs, men du kan också fatta bra beslut när det saknas underlag. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner, och uppskattar en roll där du ges möjligheten att bidra med dina tankar och idéer och har mandat att utveckla befintliga rutiner.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 6 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.