Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Drifttekniker till Einar Mattson

Har du intresse för av teknisk drift, energioptimering och styr & reglerteknik? Har du eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom drift- och/eller fastighetsteknik? Är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för fastigheter och driftteknik så har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Einar Mattson.

Om företaget

Einar Mattson erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år står det klart att Einar Mattson är en stark aktör i alla konjunkturer, och därmed representerar långsiktighet.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. De förvaltar drygt 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 63 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm.

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå Einar Mattsons kompetenta team som idag består av 5 drifttekniker. Tillsammans säkerställer ni att Einar Mattssons fastigheter fungerar optimalt. Det är ett varierade arbete med arbetsuppgifter som bland annat består i att utföra åtgärder i fastigheterna till att medverka i olika energiprojekt tillsammans med förvaltningsavdelning där dom exempelvis har projektledare inom energi och ROT.

Det är en delad roll där du delvis arbetar ute i fastigheten, och delvis arbetar administrativt med digital driftövervakning och fjärrstyrd driftoptimering. Vidare arbetar du självständigt och planerar dina dagar utifrån de uppdrag som kommer in.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom teknisk drift, Alternativt har motsvarande utbildning inom området. Meriterande med erfarenhet inom energioptimering och styr & reglerteknik.
* Goda kunskaper om fastigheters tekniska system.
* Goda kunskaper i Officepaketet och styrportaler. Meriterade med erfarenhet av SCADA-system.
* B-körkort

För att trivas i rollen ser vi att du som person är strukturerad och noggrann. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs i en social miljö. Vidare är du lösningsorienterad och drivs av att jobba med förbättringar och utveckling. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du engagerad i ditt arbete och räds inte att ta egna initiativ för att nå de resultat du vill.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Styr och regler, energi, energioptimering, driftoptimering, driftövervakning, fastighetsdrift, Fastighetstekniker, teknik, fastighet, Stockholm, drift, drifttekniker, heltid, fastighetsservice, fastigheter, fastighet, Stockholm, Heltid

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 maj 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare